Przebieg auta to ok 190.000 km
Wersja europejska
Auto posiada dokumentacje w postaci briefu, zostało sprowadzone do Polski z Niemiec sądząc (po naklejkach mógł być używany był gdzieś agroturystyce) z uszkodzonym rozrządem (prawa głowica - pękł łańcuch) przez Pana który gorąco wierzył że będzie mu pasował silnik i części od OHV.
Kupiłem go jako dawcę ASB i kilku pierdułek w postaci mechanizmu lusterek, klamek przełączników których brakowało mi w moim Explorerze Sport Trac jako że części są te same w zasadzie różni się tylko karoserią.
Auto ma podjedzone przez rdzę progi tylną klapę i drzwi od dołu w związku z tym te elementy razem z całą budą trafią na złom.
Pozostałe rzeczy są w bardzo dobrym stanie skrzynia i reduktor bardzo mnie ucieszyły.
Auto jest całkowicie kompletne, są w nim wszystkie elementy plastikowe nawet zaślepka pod OBD:) trochę już wysprzedałem na allegro.
Wszystko co jest elektryczne jest sprawne silniczki szyb wycieraczek lusterek itp itd
Nie handluję częściami a tylko chcę żeby poniekąd zwróciła mi się cała ta impreza tym bardziej że już wydałem ponad 2 tyś na remont ASB po którym przejechałem 300 km i jestem w punkcie wyjścia i musiałem szukać drugiej skrzyni.
Wszystkie cenny będą raczej niższe od najtańszych na allegro.
Odpowiem na PW na wszystkie pytania.
Auto stoi na mojej posesji w miejscowości Gromadno 50 km od Bydgoszcz i 90 km od Poznania, można przyjechać obejrzeć nawet samemu sobie coś wykręcić choć już większość jest rozebrana i leży luzem w aucie.
kom. 691 751 967
orientacyjne ceny:
Alternator - 100
Reduktor - 400
Pompka ABS - 50
Komputer Silnika - 50
Przewody do świec wyglądają na nowe - 40
Przepustnica - 30
Pas przedni - 80
Lampy po 30 każda
Na wszystko daję gwarancję rozruchową jeśli się okaże w ciągu tygodnia, że coś nie działa zwrócę pieniążki.
Jako że prowadzę działalność i wysyłam dużo paczek koszt przesyłki do 30 kg wyniesie 14,50 pln
Mam nadzieję że moje ogłoszenie spełnia wszystkie wymogi regulaminu.
Poniżej linki do galerii ze zdjęciami oraz kilka zdjęć :

Link do galerii:
Explorer foto