Jeśli chodzi o nicnierobienie i czepianie się, to tego rodzaju postawę ja prezentuję o długiego czasu, kiedy zmęczony sytuacją na forum porzuciłem tą działalność - rezygnując z funkcji admina i moderatora.Rad-T, wejdź w co chcesz jesteś chyba dorosły.z topografii nie jesteś najlepszy bo nie jestem we frankfurcie.i skoro nie dostrzegam co robi decania poza czepianiem to bardzo proszę mnie uswiadomić
Z tego co piszesz wyraźnie widać jak mało wiesz o zaangażowaniu osób, które starają się ciągnąć to forum nawłasnych barkach. Nie trzeba mieć funkcji i statusu, żeby mieć prawo do zabierania głosu w kluczowych sprawach tego forum.
Wypadałoby jednak przestrzegać kultury i nie obrażać bezpodstawnie członków tego małego społeczeństwa, które związane jest tą samą pasją.
Dziwię się każdemu, kto mógłby zarzucać cokolwiek Patrykowi i Elizie. Biorąc pod uwagę jak układa im się życie, to jestem pełen dla nich podziwu, że znajdują chęci i czas, na to co tutaj robią.
Jest na forum regulamin, który wyraźnie określa zasady komunikacji. Dotyczy to każdego, kto tu pisze, a w szczególności klubowiczy, którzy powinni być naszą wizytówką.
Jeśli komuś te zasady nieodpowiadają, to nikt tu nikogo na siłe nie trzyma.
Jak dla mnie, to padło tu kilka słów za wiele i "pan niezadowolony" powinien opuścić ten pokład.
I piszę to ja, zwykły klubowicz, a jak to komu przyjemość sprawi, to niech to zaliczy do włażenia wiadomokomu wiadomogdzie