Rejestracja na forum została wyłączona. Obecnie forum pełni rolę archiwum wiedzy zebranej na przestrzeni lat.
Awatar użytkownika
Hubi
Model Explorera: EX I 1994 hotwheels

Re: Sprzedam kilka części do Exa II

2015-02-15, 17:38

Rad-T, wejdź w co chcesz jesteś chyba dorosły.z topografii nie jesteś najlepszy bo nie jestem we frankfurcie.i skoro nie dostrzegam co robi decania poza czepianiem to bardzo proszę mnie uswiadomić
Jeśli chodzi o nicnierobienie i czepianie się, to tego rodzaju postawę ja prezentuję o długiego czasu, kiedy zmęczony sytuacją na forum porzuciłem tą działalność - rezygnując z funkcji admina i moderatora.

Z tego co piszesz wyraźnie widać jak mało wiesz o zaangażowaniu osób, które starają się ciągnąć to forum nawłasnych barkach. Nie trzeba mieć funkcji i statusu, żeby mieć prawo do zabierania głosu w kluczowych sprawach tego forum.
Wypadałoby jednak przestrzegać kultury i nie obrażać bezpodstawnie członków tego małego społeczeństwa, które związane jest tą samą pasją.
Dziwię się każdemu, kto mógłby zarzucać cokolwiek Patrykowi i Elizie. Biorąc pod uwagę jak układa im się życie, to jestem pełen dla nich podziwu, że znajdują chęci i czas, na to co tutaj robią.

Jest na forum regulamin, który wyraźnie określa zasady komunikacji. Dotyczy to każdego, kto tu pisze, a w szczególności klubowiczy, którzy powinni być naszą wizytówką.
Jeśli komuś te zasady nieodpowiadają, to nikt tu nikogo na siłe nie trzyma.

Jak dla mnie, to padło tu kilka słów za wiele i "pan niezadowolony" powinien opuścić ten pokład.

I piszę to ja, zwykły klubowicz, a jak to komu przyjemość sprawi, to niech to zaliczy do włażenia wiadomokomu wiadomogdzie
Ostatnio zmieniony 2015-02-15, 17:42 przez Hubi, łącznie zmieniany 1 raz.
w EXI nie ma rzeczy trudnych - czasem tylko są czasochłonne :chillout: 517015460

Awatar użytkownika
Robert Kamyk
Model Explorera: BRAK

2015-02-15, 21:03

:cry: :cry: :cry:
Za późno...
Obrazek
... jest dopiero po śmierci...

Fon: 508212090
Robert

Awatar użytkownika
Klubowicz RAFBOR
Klubowicz

2015-02-15, 21:31

Niezłe bagno. Szok
Pozdrawiam
Rafal
503 185 961 jak nie odbiorę to oddzwonię

Awatar użytkownika
Klubowicz MirEx68
Klubowicz
Model Explorera: II OHV 96 156KM

2015-02-15, 22:11

Czytam to wszystko i nie wierzę w to co czytam, to jest dla mnie szok i kompletna kpina by oskarżać o cokolwiek Elizę i Patryka.
tel. 723810754 chcesz się dodzwonić napisz wcześniej SMS-a, w wolnej chwili oddzwonię.

Awatar użytkownika
Klubowicz wit.rys
Klubowicz
Model Explorera: już nie ...

2015-02-15, 23:02

Przez weekend miałem ogromną przyjemność wziąć udział w bardzo fajnym zlocie Explomaniaków (chociaż byli też i tacy, co przyjechali "beleczym" ;) )...
Dla mnie było to pierwsze spotkanie "an fan" z kolegami / koleżankami znanymi dotychczas jedynie z forum Explorer Fan Klub.

Dzisiaj, po przejechaniu kilkuset kilometrów, zasiadam do zapoznania się z nieprzeczytaną tematyką forum i co czytam...??? Stek bezsensownych pomówień, oskarżeń, obelg i obraźliwych sformułowań, które wyszły "spod palców" długoletniego klubowicza / forumowicza, który jednak w ostatnim czasie na forum "zapuszcza" się jedynie w celu obrażania innych i pokazywania swoich "fochów"...

"zielonym" jestem od niedawna, krótki też mam staż w klubie, ale najchętniej cał ten temat usunąłbym bezpowrotnie z tego forum, "fermenciarzowi" udzieliłbym ostrzeżenia za niegodne zachowanie i podjąłbym wcześniejsze dyskusje na temat przejścia z opcji "forum przy którym jest klub" do opcji "klub z własnym forum".

Ps. Słowo "fermenciarz" zostało chyba wymyślone na gorąco przez mnie, ma oznaczać osobę siejącą ferment, czyli wprowadzającą haos tam, gdzie jest porządek.

Ps2. brak mi słów ... :/ a w tak fajnym nastroju wróciliśmy po zlocie do domu... chociaż z niedosytem...
Witold
(604902478, wit.rys@gmail.com)

Wróć do „KASZTANIENIE”