To może ja głos zabiorę.
Pierwsze.
Eliza napisała wszędzie WY... WZBUDZACIE, SIEJECIE.... czyli Borisku, nie TY personalnie a WY! Czyli bez wytykania palcem i wydaje mi się (na forum my mamy zasadę że każde z nas pisze co chce bez konsultacji z drugim) że bardziej chodziło jej o Wujka... Nasz admin często jest bardzo bezpośredni i jak emocje poniosą....to pisze co myśli. I dobrze.
Drugie.
Jak zauważyłeś ranga nie została Ci zdjęta i oczywiście zawieszenie jest odwołane a miało dwa cele:
1. sprawić abyście obaj mieli te same szanse co by nikt Ci nie zarzucił moderowania w tym temacie.
2. aspekt czysto moralny bo jak napisała moderator (choćby tylko domniemanie) zamieszany w aferę jest moderatorem nie wiarygodnym.
Jak napisałeś sprawa wyjaśniona (szkoda że Wujek się nie wypowiedział na ten temat) więc nie było tematu.
Trzecie.
Niestety łatka (nad którą bardzo pracowałeś

) handlarza przylgnęła do Ciebie a że handlarza zadaniem jest zarabiać więc głównie tanio kupić drożej sprzedać i że to już drugie auto na którym się przejechałeś na forum to może niektórym sugerować (podkreślam może i niektórym) że zaniżanie przez Ciebie cen jest wynikiem chęci zysku. Ja osobiście (i to też podkreślę) wierzę że mówisz prawdę i że zostałeś oszukany co do faktycznego stanu auta. Wręcz jestem przekonany.
Cztery.
Faktem jest oczywistym też że nie słychać ludzi nie zadowolonych z Twojego towaru, płatności, zapakowania, terminów (no może tylko ja z powodu zgubionej jednej paczki

) i swój biznes prowadzisz rzetelnie i pro forumowo. I bardzo dobrze bo dzięki temu kilka exów jeszcze żyje.
Faktem również jest to że pomagasz i proponujesz pomoc dla forum czy to finansową czy też klamotami jak w Poznaniu. Nikt tego nie umniejsza.
Faktem też niestety jest to że jako moderator nie robisz zbyt wiele... z resztą my wszyscy robimy dużo za mało. Ja niestety choruję i czasami usiąść do kompa to dla mnie za dużo ale powiedzcie gdzie plan? Fesbook leży odłogiem, strona klubowa bez najmniejszej zmiany, nowych partnerów nie ma, fotomanualami nikt się nie zajął, brak pomysłów, propozycji, brak chęci na rozwój. Znów przebrniemy przez rok aby zebrać nowe składki i chwilę pogadać o przyszłości? Bardzo optowałem za nowymi modami ale....nic z tego nie wynikło
Osobiście uważam że temat do zamknięcia.
Szkoda tylko że z tego Boris co piszesz to tylko Ty poniosłeś jakieś koszta rozwiązania sporu. Wujek też chyba powinien wykazać się inicjatywą. No ale przynajmniej jak pisze nie wystawi tu więcej aut bo "nie ma tu nimi zainteresowania"....