Mastan, czy ja pytam o ogumienie tutaj? czytanie ze zrozumieniem było w podstawówce
Coś tam na tym forum sensownego znaleźć można, jest parę osób które mają sporo informacji. Jednak głównym źródłem informacji u mnie jest jednak amerykańskie forum, tam jak czytasz jakiś temat to nie jest tak jak tutaj 10% postów dotyczących tego tematu, a reszta to bzdury- chociażby to co piszemy teraz - tam chyba moderatorzy mają czas na porządki, albo ludzie mają inną mentalność.Adrian, i nadal (a to już 8 lat) Ci się tu podoba
,jak to są dyrdymały to może znajdziesz jakiś sposób na ten lift bez zmiany opon .nie lubię owijania,kręcenia i udawania że ktoś się zna,pisze swoje dyrdymały nie trafiając w temat
....ja jestem fajny gość tylko złośliwy się urodziłem
Ja tam w 100% to rozumiem, niestety taj to jest mało akceptowane, zaraz będą fochy, wielce obrażona loża VIP itp.....ja jestem fajny gość tylko złośliwy się urodziłem
uwierz mi że można to połączyć,tak samo jak trzeba połączyć lift z odpowiednim ogumieniem,ale nie o to pytam w tym temacie,sorry że się uniosłem,pozdro,jak to są dyrdymały to może znajdziesz jakiś sposób na ten lift bez zmiany opon .nie lubię owijania,kręcenia i udawania że ktoś się zna,pisze swoje dyrdymały nie trafiając w temat
....ja jestem fajny gość tylko złośliwy się urodziłem
Albo ktoś jest fajny albo złośliwy ,jedno z drugim raczej nie chodzi w parze .
Jakoś to przeżyję,nie pierwszy razJa tam w 100% to rozumiem, niestety taj to jest mało akceptowane, zaraz będą fochy, wielce obrażona loża VIP itp.....ja jestem fajny gość tylko złośliwy się urodziłem