Miłego oglądania

http://auto.sapo.pt/Carros/Ford-Explore ... etargeting
Nie da się ukryć. Po prostu brawa się należą. Szkoda. że inni nie biorą przykładu. Zastanawialiście się kiedyś, dlaczego? Jeśli tak, to macie jakiś pomysł?Ktoś się postarał żeby dać drugie życie explojerowi
Sprawa z tą śruba wygląda zupełnie inaczej w tym kręgu kulturowym. Nie dokręcona śrubka najprawdopodobniej oznacza uszkodzą piastę. To jest informacja dla przyszłego właściciela . Nie ma jak w Polsce , nówka sztuka nie śmigana , niemiec płakał jak sprzedawał. Nie kupujesz kota w worku. Tak samo mojego explorera kupiłem z lekko podniesiona maską, co oznaczało " coś z silnikiem". Swoją drogą przyszły właściciel ma prawo żądać naprawy , nawet w przypadku niewykrytej usterki a już powstałej podczas użytkowania. Jakakolwiek usterka jest to problem dwóch właścicieli, bo obaj mogli przyczynić się do usterki. To jest logika wywodząca się prawa rzymskiego.Nie do końca to widać, ale chyba przy każdym kole brak jednej nakrętki. Pewnie były antykradziejki ale sobie zostawił, sprzeda za dodatkowe 9,95€
Ja stawiam, że rdza powstała prawdopodobnie przez trudny morski klimat i niewentylowane garaże - bo ze stał w garażu to mogę odrazu Ci powiedzieć. Sól i słońce matowią i niszczą powłokę ochronną lakieru w ok 10lat. Plastiki matowieją.sory, ale w życiu bym go nie kupił nawet za 950E - auto prawdopodobnie po zalaniu
Właśnie wrzuciłem ten link dlatego, że nikt nie restaurował tego auta. 65 kkm. Umyli go i nawoskowali.T auto odrestaurowane niby do stanu zero.