decania,masz rację,ale pytanie mam jedno-dlaczego te operacje są tak drogie,gdyby ceny usług medycznych były normalne (niższe) to może nie byłoby problemu,ale ta sytuacja dotyczy całego świata a nie tylko Polski,ja po prostu tego nie rozumiem,bo gdy do mnie do warsztatu przyjeżdża lekarz żeby mu samochód naprawić,to ja nie mam dla niego specjalnej taryfy,czyli normalna cena + 500%,tylko kasuję go normalnie-jak każdego,a i tak narzekają że drogo,chociaż samochód ma za 100tys zł,mam takich kilku delikwentów,jak sobie czasami z nimi pogadam to ceny ich usług są chyba z księżyca,oczywiście nie dotyczy to wszystkich lekarzy,bo wyjątki się zdarzają.
moja żona złamała nogę na nartach w szwajcarii,miałem polisę ubezpieczeniową na 70 tys euro,pan szwajcarski lekarz,mający gabinet pod stokiem powiedział że wartość tej polisy jest za mała żeby wykonać operację i przewieźć pacjenta do szpitala

,więc się zawinęliśmi i pojechaliśmy do PL.
zapomniałem dodać że szczerze nienawidzę zusu,teraz przepycham się z nimi w sądzie,bo zakwestionowali wysokość zarobków mojego pracownika i płacą mu na chorobowym najniższą krajową,chociaż wcześniej przyjmowali moje składki płacone za niego od jego faktycznych zarobków,bez zmrużenia oka.
tel. 606414212