Zwłaszcza. Zwłaszcza, to nie znaczy koniecznie - tak było w pierwszym poście. Eh, już sam tego nie rozumiem. Regulamin mówi jedno, ostrzeżenie dostaję po długim czasie za coś, co nie należy do regulaminu, na dodatek przeprosiłem, dodając zdjęcia, bo zwyczajnie zapomniałem (proszę sprawdzić właściwości zdjęć - zrobiłem je w dniu gdy miałem zrobić, a myślałem, że je wrzuciłem...).drakerc, przepraszam ale przypominam że regulamin nakazuje wstawić fotki... Masz czas do wieczora. Zwłaszcza zdjęcie maty by się przydało....
Czyli rozumiem, że ja też mogę zrobić tak, że wejdę do kogoś do tematu, napiszę, że jestem zainteresowany zdjęciem elementu X i w ciągu 24 godzin dana osoba musi zrobić zdjęcie danego elementu, bo inaczej dostanie ostrzeżenie? Lekka paranoja, bo niektórzy wystawiają tu całe auta na części i co, w ciągu 24h trzeba każdą pierdółkę w razie czego na życzenie fotografować? A na przykład stan tapicerki też ma ogromny wpływ na jej działanie, tak samo jak stan maty - to można w ten sposób mniej aktywnych użytkowników forum doprowadzić do zbanowania konta, bo X osoba wejdzie w stary wątek, poprosi o zdjęcie czegoś spod maski i już, po 24h ostrzeżenie...?
Przepraszam ponownie, ale pierwszy raz spotykam się z takim czymś, zwłaszcza, że musiałem odszukać matę, a na potwierdzenie i na prośbę moderacji na PW wrzuciłem już zdjęcie filtra w ciągu godziny...