1. rozchodzi się o to że ja jestem modem chwilowo zawieszonym do czasu wyjaśnienia niewyjaśnialnej sprawy tym bardziej że dokładne wyjaśnienie może się źle skończyć dla obu z nas ale prywatnie na rozmowie przy kawce bardzo chętnie gwarantuje że się wam włosy na plecach zjeżą
2. nie moderowałem nic w tym wątku, nawet wulgaryzmów, żeby dać Andrzejowi równe szanse, nie sądzę też żebym wylewał na kogokolwiek jakieś pomyję bo to nie mój poziom w kwestii trafił swój na swego przyznaje rację ale mam nadzieję że znajdziemy kompromis w połowie drogi
3. ja nie unikam słowa handlarz a nawet zwyrodniały handlarz

co nie raz chłopacy posyłają w moim kierunku
4. jedna rzecz co do której bym prosił o bliższe wyjaśnienie to to:
jak Was nie ma to Was nie ma jak się już pojawicie to wzbudzacie skrajnie złe emocje, wprowadzacie chaos i złą atmosferę, wylewacie na siebie kubeł pomyj i z uwielbieniem się w nich taplacie.
poproszę o szczerą odpowiedź Elizę, ale też każdego kto spotkał się z wprowadzanym prze zemnie chaosem i złą atmosferą i gdzie poza swoją obroną w tym wątku wzbudzam te skrajnie złe emocje i gdzie wprowadzam ten chaos i złą atmosferę?
Proszę wypowiedzcie się bo jeżeli aż tak burzę wam forumowy mir i spokój to zamienię explorera na na jakiegoś Jeepa i spadam
myślę też że termin
jak was nie ma to was nie ma bardziej tyczy się kogoś kto ostatni swój post napisał 20 marca 2015r. dodając się do listy na wycieczkę do Koła niż kogoś kto bywa tu codziennie
5. podoba mi się pomysł z ankietą Czy Pan Boris musi odejść

albo kogo bardziej lubię
6. doszliśmy do "porozumienia" wysyłam 700 pln do 6000tyś które zapłaciłem zapominamy o cewkach i dokumentach do rejestracji auta a Wujek zobowiązuje się napisać cytuję z PW
napiszę na forum, że jesteś godny zaufania kontrahent !?
ja przelew jakby co zrobiłem...dobrej nocy wszystkim