I to mnie powstrzymuje niestety. Na razie kombinuję żeby na sam bok coś zrobić. Najlepiej grafikę na przezroczystej folii ale moja zaprzyjaźniona (nieszczęsne koszulki) agencja druku twierdzi że na niebiałym samochodzie wyjdzie lipa bo pigmenty są za ciemne i wydruk po naklejeniu będzie lipnie wyglądał. A takich plotowanych elementów nie chcę bo ciężko się nakleja (chcę zrobić to sam ze względu na koszty), zadzierają się ostre rogi no i cieniowanych rzeczy nie zrobią.kawałek grosza na takie coś poleci
Sito Panie kolegoChoć Radek jakoś robi nasze forumowe na przezroczystym tle i biały kolor na wydruku jest dobrze widoczny nawet na czarnym lakierze.
Czy Ty nie próbujesz mnie obrazić?tylko sito. Ewentualnie druk solwentowy
Niestety 4k to duuuużo za duuuużo jak dla mnie i dlatego szukam tańszego rozwiązania żeby umieścić coś na boku autka.A porządne oklejenie auta dobrym materiałem to około 4 kółek w mniejszych miejscowościach do 8 kółek w posranej wawie
no to tylko folia ploterowa. Z resztą masz prosty przykład na moim aucie. Masz rękę do do rysunku to coś naszkicuj. W wolnej chwili można spróbować coś ogarnąć w krzywych, tak żeby można było dac na ploterNiestety 4k to duuuużo za duuuużo jak dla mnie i dlatego szukam tańszego rozwiązania żeby umieścić coś na boku autka.
No i nawet w terenie mieli wyścig na 1/4 po błotku.![]()
Może to będzie nowa konkurencja na sobolewiadzie ?
na dochodzenie to dość znana konkurencja u nas w Kościerzynie zawsze jest , ale 1,4 mili jeszcze na żywo nigdzie nie widziałemKiedyś podobną widziałem na filmiku ze zlotu w Kole, tylko tam chłopaki jeździli w kółko na dochodzenie jakby .