a to trzeba cos wnieść,zrobic żeby się nie czepiano ??? decani wulgaryzmów nie widzisz ??? rad-t to ty zrobiłeś bardzo dużo dla tego forum-szacun. a decania tylko się wcina w tematy które go nie dotycza a reszta udaje że tego nie widzi.A powiedz kim jesteś Ty na tym forum i jakieś masz dla niego zasługi i jaki wkład w jego rozwój, działanie i funkcjonowanie wniosłeś, poza składką którą wpłacasz z opóźnieniem i z wielkim fochem, że masz prawo jeździć po osobach, dzięki którym to forum nadal istnieje i działa ? Słucham odpowiedzi...El Decaniowa, odpowiadasz pytaniem na pytanie,pytalem pier
wszy decania pamiętam nieraz jak zwracales uwagę ludziom ze posty się edytuje a nie wali jeden po drugim ale ciebie to nie tyczy. ''przydupasy'' to twoje słowa. a następnym razem podaj dane do adresu przelewu '' ul.brudna nr zahlapany''a nie się czepiasz bóg wie o co.widze ze administrator ma '' adwokata''decania nie wtrącaj się w nie swoje sprawy bo jesteś tylko klubowiczem jak większość z nas,
oświeć mnie, taki światowy gość sypiący poradami jak z rękawa na pewno może mi doradzić.. a zatem w co miałbym wejść ?Rad-T, wejdź w co chcesz jesteś chyba dorosły.
takiego dorosłego gościa uświadamiać ? nie przystoi... jak już pisałem to tylko świadczy jakie masz pojęcie o funkcjonowaniu tego forum i klubu, a może Ty po prostu nawet nie kojarzysz kto to jest decania ?.i skoro nie dostrzegam co robi decania poza czepianiem to bardzo proszę mnie uswiadomić
tak,tak jak ciebie bo nie wiesz gdzie wejść,wiec czekam. następny adwokat na forum ???takiego dorosłego gościa uświadamiać
a zatem elita może nie przestrzegać regulaminu,jw. poczytaj sobie. rad-t zostawmy to bo nie z toba był temat nie ty zaczołes ublizac pierwszy ani ja. proszę by eliza odpisała mi na pyt. dotyczące ''ogarnij sie''.p.s.
zdaje się kogoś tu przed chwilą pouczałeś o edytowaniu postów