Heh ja też dziś tylko że wieczorem goniłem zieloną 2 przez Zgierz, ale jechałem berlingo więc odpuściłem sobie. Tego co goniłem to znam, nie ma relingów ale ma hak i rejestrowany był kilka miesięcy później niż mój.Dzisiaj w Łodzi widziałem nowe autko 2
EZG od przodu myślałem że to crusher, ale za nowe tablice i jakieś takie Euro lampy na tyle
cholera tylko busem śmigałem i 2 tony na pace to nie mogłem dogonić
starwind
Wychodziło by na to że Fotomysz został namierzonyExplo I, numery zaczynające się na G,bordowe.Był na bardzooooo wielkich kołach,widać było że przygotowany w teren
ale chyba jakimś plaskatym byliścieDziś na parkingu pod real w Łodzi widzieliśmy,ba nawet zaparkowaliśmy koło Explo I, numery zaczynające się na G,bordowe.Był na bardzooooo wielkich kołach,widać było że przygotowany w teren. A kilka dni temu Explo II zielone na skrzyżowaniu Zielona i Gdańska.
No cóż nie da się ukryć, tym bardziej że nawet za busem się nie schowam bo halogeny wystająrafbor1973, tez tak mysle. Slawek,juz nie uciekniesz przed fanami...
he sorry,ale juz mam zalozone do renault master.A propos nie ma ktoś kół 35" tanio do sprzedania
Hehe wcale nie,stanęliśmy naszym Explo dokładnie obok,mąż został w aucie i czekał na mnie min. 20minut ale nie pojawił się właściciel "bestii"ale chyba jakimś plaskatym byliście![]()