szkoda tego mesia (126?) taki ładny a tak ryzykuje... brawo dla pana z busika (który pewnie by nie zjechał ale nie miał czasu bo leciał pewnie na Francję i by miał autko uziemione )
Tępić skurVysyństwo na drogach.
Niestety - takie Qrwy jadą dalej aż kogoś zabiją....
Milicja złapie nas za prędkość, a taki co wcześniej za rogiem mógł nas zabić jedzie dalej.
Zawsze jak bym miał włączoną kamerkę i rozpoznał pojazd to zawrócę - a sprzęt w bagażniku jest - a co ? w afekcie działałem bo przed chwilą całą naszą rodzinę by zabił...
A później się dziwić że są wypadki...
Ostatnio właśnie coraz częściej widzę przypadki przejeżdżania na "głębokim czerwonym". Rozumiem jeszcze głębokie pomarańczowe, ale czerwone??
A kamerki zgłoszone do "GIODO" ?
Bo jednak nagrania nie pozostają w prywatnych rękach, tak jak i na YT i podobnych.
Poza tym nagranie przedstawione w sądzie lub policji uważam za cel osobisty, w celu np. wykluczenia swojej winy / wykazania niewinności. http://finanse.wp.pl/kat,1037883,title, ... omosc.html
Przecież to kretyństwo ... !!!
Twarz to dane osobowe ??? Tablice rejestracyjne to dane osobowe ... ???
Q_rwa, przecież idąc tym tokiem "myślenia" musimy zgłosić do szanownego GIODO własne oczy, uszy i nos...
I może jeszcze język, zakończenia nerwowe itp, itd...
Gdzie mogę się przeprowadzić, żeby nie być narażonym na te wszystkie idiotyzmy !!!
Kiedy ja zaniosłem dowód na płycie. To policjantka mówi że przyjmie zgłoszenie. Ale dalej nie jest tak łatwo. Bo wezwą właściciela auta , on się nie przyzna, poda innego ten też się nie przyzna albo nie będzie pamiętał. I okaże się że może to ciągnąć się miesiącami. Sam pojazd i tablice to mało. A na tobie będzie obowiązek aby to udowodnić.
W tej chwili sam przechodzę taka sprawę gdzie jest auto i nawet kierowca na zdjęciu i sprawa się ciągnie 9 miesiąc i końca nie widać. Jak zobaczyłem jak to działa to jeszcze poszkodowanego mogą zrobić winnym.