2015-03-01, 09:03
Pietras - w takim razie to Ty bierz i wystawiaj sam ogłoszenie jako Ty a potem wspólasowi kasę będziesz oddawał...
Po prostu sam sprzedawaj jego rzeczy tak jak byś sam swoje sprzedawał.
Wiem że wy .... itd. itp. sąsiady....
Ale słowność tego osobnika nie jest jednostkową sprawą.
W związku z dogadywaniem się z tym osobnikiem nie jestem bezstronny bo miałem nie przyjemność się dogadywać w pewnym interesie i dużo straciłem. Z gęby cholewa to takie motto na każdy dzień.
Co do tej mojej sprawy jest spooory temat, w którym z ręką na sercu to tylko to co ja pisałem jest prawdą.
A znam jeszcze kilka osób które na naszym forum zostały też wyrolowane przy zakupach, ale nie chcą pisać bo szkoda im czasu, nerwów itp. Są to osoby z którymi rozmawiałem przy okazji zlotów i spotów w realu a nie tylko tu przez forum.
Wolny kraj, wolne wybory, ale ja zawsze bym wolał trzymać sztamę z całą społecznością klubu i forum , a tam gdzie pojawiają się jakieś niuanse to w bok.
To tak jak na alle - sprzedawca ma negatywy to czytam co i jak, ale pomimo przyczyn i tak szukam tego z tylko pozytywami.
Generalnie słownośc jak liść papieru do dupy - jest aktualny i realny, ale za moment obsrany i w kiblu tonie, a jak już wodę spuszczamy to śladu nie ma...