jaki widać nie wszędzieJa tam wolę zapłacić

jaki widać nie wszędzieJa tam wolę zapłacić
TU mnie masz, ale allegro nie podwyższa prowizji z roku na rok o 100% i to za dostęp do słabo przydatnego tematujaki widać nie wszędzieJa tam wolę zapłacić
to nie jest dobry tok rozumowania... (wiesz o tym doskonale)za dostęp do słabo przydatnego tematu
spokojnie, do tej grupy raczej nie dołączyszże świat VIPów po godzinach to nie dla mnie
Wiesz do czego prowadzi ta rozmowa, oczywiście obciachowego oznaczenia VIP bym nie chciał, nawet bym zapłacił składkę, żeby go nie miećto nie jest dobry tok rozumowania... (wiesz o tym doskonale)za dostęp do słabo przydatnego tematu
spokojnie, do tej grupy raczej nie dołączyszże świat VIPów po godzinach to nie dla mnie
WiemWiesz do czego prowadzi ta rozmowa
oczywiścieoznaczenia VIP bym nie chciał
W tym kraju za często się używa słów typu: my, wszyscy, każdykażdy tak mówi
faktW tym kraju za często się używa słów typu: my, wszyscy, każdykażdy tak mówi
Myślisz, że powinienem wnieść dodatkową opłatę na utrzymanie forum ?Wiesz do czego prowadzi ta rozmowa, oczywiście obciachowego oznaczenia VIP bym nie chciał, nawet bym zapłacił składkę, żeby go nie mieć
no pewnie.. jak się zrobiło kopię wszystkich ważnych i przydatnych tematów to już forum niepotrzebnei to za dostęp do słabo przydatnego tematu
Dlatego sześćdziesiąt parę osób się składa co byś miał miejsce na pisanie takich pierdółPo drugie w tym roku miałem zapłacić, ale stwierdziłem, że świat VIPów po godzinach to nie dla mnie ...
Na twoim miejscu bym to zrobiłMyślisz, że powinienem wnieść dodatkową opłatę na utrzymanie forum ?Wiesz do czego prowadzi ta rozmowa, oczywiście obciachowego oznaczenia VIP bym nie chciał, nawet bym zapłacił składkę, żeby go nie mieć![]()
Gdyby te 60 parę osób pisało coś dużo konkretniejszego ode mnie, to chętnie bym się dorzucił żeby to poczytaćDlatego sześćdziesiąt parę osób się składa co byś miał miejsce na pisanie takich pierdółPo drugie w tym roku miałem zapłacić, ale stwierdziłem, że świat VIPów po godzinach to nie dla mnie ...
No patrz, a inni płacą żeby Ciebie poczytaćGdyby te 60 parę osób pisało coś dużo konkretniejszego ode mnie, to chętnie bym się dorzucił żeby to poczytać