[Dzisiaj 13:50] boris: a tak z innej beczki ile osób jedzie do Koła?
[Dzisiaj 14:03] Dawid: Myślę,że stara ekipa pojedzie czyli jakieś..... 6-7 załóg.
[Dzisiaj 14:09] boris: jedziesz też?
[Dzisiaj 14:11] Dawid: Nie ma innej opcji....
[Dzisiaj 14:15] Dawid: ...impreza warta uwagi. Muszę się jakoś spiąć żeby pomóc Marcinowi z traską,tylko jeszcze nie wiem jak się za to zabrać....
[Dzisiaj 14:16] wit.rys: my się wybieramy

[Dzisiaj 14:22] Dawid: To fajnie...Kurdę muszę jakiś namiot kupić bo imprez natłok w tym roku.
[Dzisiaj 14:24] wit.rys: tylko muszę zorganizować spanie inne niż namiot... starość ma swoje ograniczenia...

[Dzisiaj 14:25] wit.rys: Dawid, a info Marcina o możliwości odpłatnego wykorzystania przyczep dotyczy przyczep własnych, czy są tam na miejscu do wypożyczenia...???
[Dzisiaj 14:25] Dawid: Proszę Cię....dasz radę,dostaniesz pavulon w pół litrowych ampułkach

W razie czego jest bursa....
[Dzisiaj 14:26] Dawid: Nie,nie ma chyba......aczkolwiek trzeba by zapytać. Dzisiaj będę dzwonił do Marcina...
[Dzisiaj 14:26] Dawid:

[Dzisiaj 14:26] wit.rys: Nooo, w swoim info coś dał o przyczepach...
[Dzisiaj 14:27] Dawid: Byli ludzie ale z własnymi....
[Dzisiaj 14:27] wit.rys: wolę taką przyczepkę niż bursę... chyba

[Dzisiaj 14:27] wit.rys: a może blisko Koła jest jakaś wypożyczalnia...?
[Dzisiaj 14:27] Dawid: No ale targać ją z Twoich stron to słaba opcja
[Dzisiaj 14:28] wit.rys: a oprócz tojtojek są jakieś punkty do mycia / kąpieli ... ?
[Dzisiaj 14:33] Dawid: Warta

[Dzisiaj 15:01] wit.rys: ale Warta jest tego warta...???

[Dzisiaj 15:02] boris: w okolicy jest hotelik można by coś zabukować mnie ogranicza lenistwo i wygodnictwo a że ja nie pijący to mogę moim exem za busa robić po za żoną mogę jeszcze zabrać 5 os byle mi tapicerki nikt nie zarzygał

[Dzisiaj 15:03] boris: witek wyhasamy się a potem do hotelu w świeżą pościel
[Dzisiaj 15:04] Dawid: W jedną stronę Ci to nie grozi ...natomiast z powrotem..... nie wiem

Na poważnie,to bursa w zupełności wystarczy. Niech się wypowiedzą ci co spali....
[Dzisiaj 15:05] Dawid: Może jednak założymy do takich przemyśleń wątek co? Bo w sb wszystko zaraz zginie...
[Dzisiaj 15:08] boris: proszę bardzo
[Dzisiaj 15:08] boris: http://www.explorerfanklu...p=212982#212982