zrozumiesz jak zaboli kupowanie nowychNic z tego nie rozumiem, ale jedna rada dla ściągających koło -po ponownym założeniu koła, zakręcić w jedną i dr stronę i jak nic nie chrupie, to będzie ok:)
kolego już za mocno się rozkręcasz z tym że fabryczne automaty do dupy są , jak będziesz ich używał tak jak trzeba czyli zapinał przed wjechaniem w g...o a nie jak już siedzisz to to przeżyją dłużej niż myślisz.u mnie też wszystko ok, a przynajmniej - ujdzie... - ale mnie to nie zadawala - oryginalne automaty byly do dupy fabrycznie; i tyle;)
Tak, tylko pamiętajmy też o tym że fabryczne koła explorera nie sa jakos mega ciężkie. A większość z nas zakłada opony dużo cięższe od fabrycznych, co jest nie bez związku z żywotnością sprzęgiełek automatycznychkolego już za mocno się rozkręcasz z tym że fabryczne automaty do dupy są , jak będziesz ich używał tak jak trzeba czyli zapinał przed wjechaniem w g...o a nie jak już siedzisz to to przeżyją dłużej niż myślisz.u mnie też wszystko ok, a przynajmniej - ujdzie... - ale mnie to nie zadawala - oryginalne automaty byly do dupy fabrycznie; i tyle;)
Mam inne zdanie, ale w sumie każdy może mieć swoje.Ich żywotność nie jest podyktowana oponami