No, vin będzie wieczorkiem obiecał wysłać.Włąściciel EXA potwierdził możliwość obejrzenia auta w sobotę, będę parę km od niego to rzucę okiem i zrobię jazdę probną
dam znac na forum....a ten VIN juz sprawdzony ?
pozdrawiam
Tom
Wstępnie co się dowiedziałem to że auto jest bezwypadkowe, zero rudej i zarysowań. Ładnie się prezentuje. Gdzie nie gdzie jak to w używanych można coś wychwycić, delikatna w gniotka gdzieś na masce (pewnie mało widoczna - może grad?). Ogólnie technicznie jest ok, skrzynia chodzi ładnie, napędy wszystko OK, oleje jakieś wymiane ale w skrzyni raczej nie (dla spokojnego snu jak powiedział można sobie wymienić ale biorąc realny przebieg auta - udokumentowany, to jeszcze można spokojnie jeździć). Mówi, że jak przejadę te 250km to się nie zawiodę. Poczekam na vin jeszcze ale myślę że raczej facet jest konkretny i nic nie ukrywa. W PL miał zakładaną sekwencję chyba w 2007r. Tyle co wiem na razie. Jeżeli Tom będziesz przejazdem w sobotę to zerknij co i jak, ja niestety nie mam możliwości w weekend tam pojechać, na upartego może bym dojechał na późny wieczór w sobotę ale to też jeszcze pod znakiem zapytania - taka praca.
Pzdr