Cześć Potifar!
Oglądałem to autko jak szukałem swojego Ex , nawet jazdę próbną zrobiłem . Silniczek całkiem ładnie mruczał

, wydaje mi się , że skrzynia trochę przeciąga biegi (ale to tylko moje odczucie),przy prędkości 80km/h i więcej autko lekko ściąga w lewo , winę za to mogą ponosić opony lub ciśnienie w nich . Opony wszystkie 4szt. mają już bliżej do końca żywota niż początku

. Wnętrze w stanie dobrym , kilka przetarć tapicerki ale tragedii nie ma . Z zew. kilka rys i otarć no i trochę rudej jest ale też bez tragedii . Po kilku km jazdy zaświeciła się kontrolka od nivo , po zgaszeniu i ponownym odpaleniu silnika zgasła

.
Ja odpuściłem go sobie , bo nie byłem pewny co do poprawnego działania ASB no i tak jak pisał już Susel_125 , cena jest wysoka za golasa , do tego pakiet startowy (oleje,filtry, itp.) no i te opony do wymiany za 2-3 miesiące .
To auto pochodzi ze Świebodzina ,jak będziesz konkretnie zainteresowany to mogę załatwić tel. do właściciela . W komisie dowiedziałem się , że właściciel oddał je w rozliczeniu i wziął inne auto , więc samochód teoretycznie jest własnością komisu

. Warto zadzwonić do byłego właściciela i wypytać co i jak , zwłaszcza , że teraz już nie ma powodów żeby coś ukrywać(ewentualnie)
Pozdrawiam