przemos30, tak jak gadaliśmy trasa przewodnika BFGOODRICH (nr11) kończy się parę km przed http://www.autodrom4x4.pl...x4/Kontakt.html wiec można tam zakończyć wyprawe
Fajna fotki , widać , że chłopaki potrafią się zgrać i bawić
Jak mój smok dostanie oponki AT to chętnie się przyłącze do kolejnego wypadu
Jeśli można oczywiście
Ano paru nas się tu znajdzie ''napaleńców'', dlatego kombinujemy wyjazd do Włościejewek na tor. Wjazd to jedyna 50zł od auta. Na miejscu jest dużo atrakcji dla każdego. leon13cc, pilnuj tematu i zapraszamy do nas
Dzisiaj byłem u syna na obozie w miejscowości Błota obok Sierakowa. Wiedziałem że mogę tam spotkać ExII ale do tego jeszcze ExI to już chyba szczyt jakiś. Nie pogadałem jednak z właścicielami bo..... Ciekawe czy się właściciele przyznają kogo to auta .
Narazie na tym zakończę ale pociągnę dalej wątek póżniej.
Załączniki
07082011(001).jpg (89.22 KiB) Przejrzano 3257 razy
07082011(002).jpg (62.79 KiB) Przejrzano 3257 razy
Żonka była u rodziców (teraz sie nie wywinie ze krąży smokiem pod moja nieobecność)... A ty Przemos30 byłeś tam swoim EXem? Teraz juz wiesz jak wyglądają "błota" Po powrocie mozna by tam wykminić jakieś spotakanie (może na większą skale)
Paweł ja miałem taką cichą nadzieję że zaproponujesz taki zlocik w Błotach[mój syn jest właśnie trzeci raz na obozie]. Tereny są niezłe, pora roku im póżniej tym lepiej. Dobre jest to że Błota leżą na pograniczu trzech województw. Teraz będziesz miał czas na dobranie terminu zlotu. Im wcześniej będzie podany tym lepiej. Pozdro dla Ciebie.
Poniżej masz fotkę na górce nieopodal...
Załączniki
Jedna z mniejszych górek w Błotach.jpg (96.09 KiB) Przejrzano 3207 razy
Ostatnio zmieniony 2011-08-08, 19:46 przez przemos30, łącznie zmieniany 1 raz.
ja często bywam Chojno Młyn,raz Zatom Stary, Kurnatowice w planach jest Nowy Dwór (kolega Morfeusz ) wiec i Błota chętnie odwiedzę to te same okolice godne polecenia