Dzisiaj o 15:30 na Gocławiu Na ul.Fieldorfa w stronę Wału Miedzeszyńskiego pomykała sobie czarna lub prawie czarna (może już ślepy jestem) II-ka z przyczepą o nr na : CRA....
Ja jechałem w stronę przeciwną, ale u kierownika zero reakcji - gadał przez komóre bez zestawu..
Dzisiaj w Bytomiu około 17.00 na Zwyciestwa w kierunku centrum startowała ciemno czerwona I , oraz w Dąbrowie Górniczej około 18.30 na Piłsudskiego zielona II na tablicach "SJ".
Dzisiaj o 16-tej jechałem od Poligonowej przez Kinową, Terespolską aż do Stanisławowskiej za Popielatym - grafitowym Expeditionem z samym mocowaniem koła z tyłu z kwasówki o nr na WW, lub We.
Pozostałem niezauważony, a razem także mijaliśmy też popielatą II - kę na Kinowej o której już pisałem
Dzisiaj w sumie przed chwilą widziana ładna dwójka podniesiona na czarnych stalówkach i AT'kach w Gdyni na parkingu na ulicy Śląskiej , na tylnej klapie naklejka forumowa blachy - SBE 13538
dzisiaj 16.00 w krakowie na obwodnicy na zjeździe na zakopianke złota II na tablicach chyba z Wejcherowa. Chyba nawet ta sama co widziałem w Jastarni na deptaku podczas urlopu