Ale Sylwia nie jedzie tym razemWięc przypilnuj żeby Sylwia prawka nie zapomniała

Ale Sylwia nie jedzie tym razemWięc przypilnuj żeby Sylwia prawka nie zapomniała
Jacek - mój rysiek według rozpiski to teraz w tę i z powrotem ma być pilotem i balować,a ja być Ryśkiem za kółkiem. No chyba że pod presją grupy będzie amnestia dla mnie , a mój rysiek jak ostatnio pokona drogę powrotną. Ludzie: pomożecie ????Jacek a ty masz kierownika na drogę powrotną
o masz to też będziesz pycił z nami na Sobo?witam z tej strony Rysiek kierownik
spokojnie wszystko opracujemy na miejscuJacek - mój rysiek według rozpiski to teraz w tę i z powrotem ma być pilotem i balować,a ja być Ryśkiem za kółkiem. No chyba że pod presją grupy będzie amnestia dla mnie , a mój rysiek jak ostatnio pokona drogę powrotną. Ludzie: pomożecie ????Jacek a ty masz kierownika na drogę powrotną
![]()
Nie ustalałem bo sobotę maiłem mieć zajętą, a dzisiaj okazało się ,że mam wolną .tomgrodzisk , a ustawiłeś się z kim pojedziesz - bo to ostatnia chwila ?
najbliżej Adam bo z PruszkowaNo pisałem ciut wolniej jak Radek, pozostał Tomek i Adam, no i chyba Qubi się wybiera, może więc on cię zabiarze.
Ta, a myslisz że w dzisiejszych czasach łatwo o Ryska??Rafał - to załatwiaj sobie jakiegoś "Ryśka" jako kierownika na drogę powrotną.