Dobrze że GDA (ja mam GD) bo już pomyślałem że teśc pojechał moim Fordkiem na dłuższa wycieczkę bo ma "prikaz" jazdy 2*w tygodniu tylko po osiedluwczoraj koło Madisona w Gdańsku koło 19 zielona dwójka na GDA..
Dobrze że GDA (ja mam GD) bo już pomyślałem że teśc pojechał moim Fordkiem na dłuższa wycieczkę bo ma "prikaz" jazdy 2*w tygodniu tylko po osiedluwczoraj koło Madisona w Gdańsku koło 19 zielona dwójka na GDA..
...hmmm..to ciekawe...ostatnio na obwodowej jakiś starszy gościu w zielonej dwóce na GD z trzema laskami w środku pociał jak przecinak jakieś 190 na liczniku...![]()
..hmmm....no nie wiem...może mi się wydawało....
życzliwy
Ej Panowie hola hola!!!!Dobrze że GDA (ja mam GD) bo już pomyślałem że teśc pojechał moim Fordkiem na dłuższa wycieczkę bo ma "prikaz" jazdy 2*w tygodniu tylko po osiedlu
...hmmm..to ciekawe...ostatnio na obwodowej jakiś starszy gościu w zielonej dwóce na GD z trzema laskami w środku pociał jak przecinak jakieś 190 na liczniku...![]()
życzliwy
Uuuuuuu....trzeba będzie teściowej "nadać cynk"No to się narobiło
Chyba faktycznie się porobiło! Nie karz tak teścia sprzedając autko, niech chłop sobie szaleje na "obwodowej" z "laskami".shakal napisał/a:
Valdi napisał/a:
wiśnia napisał/a:
wczoraj koło Madisona w Gdańsku koło 19 zielona dwójka na GDA..
Dobrze że GDA (ja mam GD) bo już pomyślałem że teśc pojechał moim Fordkiem na dłuższa wycieczkę bo ma "prikaz" jazdy 2*w tygodniu tylko po osiedlu
...hmmm..to ciekawe...ostatnio na obwodowej jakiś starszy gościu w zielonej dwóce na GD z trzema laskami w środku pociał jak przecinak jakieś 190 na liczniku...
życzliwy
Uuuuuuu....trzeba będzie teściowej "nadać cynk" No to się narobiło
(...)
Ej Panowie hola hola!!!!
Gdzie solidarność płci ?????
czyżby Mastan-owagranatowa dwójka na GKW.
Zgadza się ,tylko kolor tego ,którym jechałem i machałem to mam czarny .Granatowy to stoi przed domem i czeka na kupca .dzisiaj w Tczewie po 16 granatowa dwójka na GKW.
chyba światło padało tak że mnie zmyliłotylko kolor tego ,którym jechałem i machałem to mam czarny