hm jak wspomniano rabat jest dla klubowiczy i szczegoly jego uzyskania podano w sekcji klubowej wiec nie wiem jak to sie skonczya rabat sam sobie udzieliłem
a w jakiej wysokości ?Ja wczoraj zrobiłem zakup , przelałem pieniązki a rabat sam sobie udzieliłem .
no nie w tej formie co inni (opłacający składkę). Widzę, że potrzebna będzie interwencja w Olkuszu bo to trochę nie jest fair....Speedo, a ja to co - nie klubowicz ??
Dokładnieto trochę nie jest fair....
Rafał wyjaśnił, a Ty kolego wczytaj się najpierw dobrze w sens wypowiedzi zanim zaczniesz mnie od materialistów wyzywać... i to w kwestii forum, klubu, etc bo mnie po prostu obrażasz...Przyznam , ze jestem zdegustowany taką postawą , ehhh rozczarowałes mnie .
jakie podejście? chłopie zastanów sie co ty wypisujesz...Rozumiem , ze chcesz interweniowac w mojej sprawie.
Powodem interwencji jest to , ze nie płace tu składek .
Składka jest jedynym wyznacznikiem statusu na forum , samo zamiłowanie do marki jest mniej istotne .
Generalnie kasa załatwia wszystko , czy tak ??
Ujme sprawe tak , jezeli dzieki Twojej interwencji zostanie cofnięty mi rabat to nie chce utrzymywac dalszych kontaktów z osobami majacymi takie podejście.
Przyznam , ze jestem zdegustowany taką postawą , ehhh .