Witam,
Jeszcze wczoraj witając się na forum pisałem, że jak póki co nic się w Expo nie psuje:P. Dziś niestety znalazłem pod maską pęknięty kawałek gumy. Znalazłem go po tym jak po dość głośnym strzale (gazu??) auto zaczęło tracić moc... zarówno na gazie  jak i na benzynce... po czym w ogóle stanęło: i nie chciało odpalić(. Uszczelką założyłem obkleiłem taśmą i pomogło
Teraz pytania...
1.  co to za uszczelka?
2. Gdzie ją mogę nabyć?
3. Czy może mieć związek ze strzałem?? (domyślam się, że tak). Dodam tylko, że te strzały podobno się już wcześniej zdarzały. 
załączam fotki

A jaką masz instalacje gazową? Chyba nie odpalales z gazu?
 A jaką masz instalacje gazową? Chyba nie odpalales z gazu? 
  dwa mogło rozdupcyć samą przepływke załóż tą gume i owiń taśmą samoprzylepną ( najlepiej zbrojoną  czyli taką srebrną
  dwa mogło rozdupcyć samą przepływke załóż tą gume i owiń taśmą samoprzylepną ( najlepiej zbrojoną  czyli taką srebrną  ) jak nie pomoże to przepływka do wymiany
 ) jak nie pomoże to przepływka do wymiany   wtedy trzeba spisać z niej numery i załatwić taką samą
 wtedy trzeba spisać z niej numery i załatwić taką samą  

I wszystko jasne. Swoją drogą jeszcze na żadnym forum samochodowym, nie uzyskałem tak szybkiej odpowiedzi na nurtujące mnie problemy
 I wszystko jasne. Swoją drogą jeszcze na żadnym forum samochodowym, nie uzyskałem tak szybkiej odpowiedzi na nurtujące mnie problemy 

I dają rade.
  I dają rade.