jestem pełen optymizmu..... nie cieszę się za wcześnie ale z dwojga złego(rozrząd-konwerter) chyba lepiej żeby okazało sie te drugie:)Nie powinno nic grzechotać jak to masz na myśli
wiem wiem tylko mam pytanie bo czas mnie nagli a znalazłem całą tylna kasetę za 440 na allegrogo i mógłbym mieć ją na jutro. czy na tył jest tylko ta jedna kaseta??Jakby co to wszystko przychodzi w komplecie...
właściwie nie chodzi mi o częsciowo, 20 tyś temu był wymieniany cały komplet łącznie ze śrubami i uszczelkami. teraz nie wiem co zrobić. plastiki są tylko w w tej misce od kasety tylnej. sam już nie wiem.nie wiem czy chcesz wymieniać tylko tą kasetę, ale na Twoim miejscu jednak celowałbym w komplet - zamów sobie w ASO albo ściągnij zza wody.
Pisząc komplet mam na myśli również łańcuch od wałka wyważającego, śruby, etc. Robienie na kawałki zemści się bardzo szybko
a ile taki "komplet" w ASO kosztuje??nie wiem czy chcesz wymieniać tylko tą kasetę, ale na Twoim miejscu jednak celowałbym w komplet - zamów sobie w ASO albo ściągnij zza wody.
Pisząc komplet mam na myśli również łańcuch od wałka wyważającego, śruby, etc. Robienie na kawałki zemści się bardzo szybko
A gwarancji nie masz skoro ledwo co dopiero był zrobiony?właściwie nie chodzi mi o częsciowo, 20 tyś temu był wymieniany cały komplet łącznie ze śrubami i uszczelkami. teraz nie wiem co zrobić. plastiki są tylko w w tej misce od kasety tylnej. sam już nie wiem.nie wiem czy chcesz wymieniać tylko tą kasetę, ale na Twoim miejscu jednak celowałbym w komplet - zamów sobie w ASO albo ściągnij zza wody.
konwerter zrobiony mimo tego że mógł być dobry:(
przy takim przebiegu jak nasze na pewno mu nie zaszkodziła regeneracjakonwerter zrobiony mimo tego że mógł być dobry:(