Wujek kupuje tłumik, opony AT, a na końcu kupi samochód do którego to wszystko pasuje.a tak w ogóle to kolega Wujek w co chce Srołmastera pakować ??

Wujek kupuje tłumik, opony AT, a na końcu kupi samochód do którego to wszystko pasuje.a tak w ogóle to kolega Wujek w co chce Srołmastera pakować ??
Nie, jest seryjnie. Jedynie wymieniłem tłumik oraz usunąłem "strumiennice" kończącą układ wydechowymaciejandrz, fajny dżwięk po wymianie tłumika,a wymieniałeś korektor wydechowy na rurkowy??z oryginalnego?
a wpisywałeś flowamster w wyszukiwarkę forumową?Zakłdał ktoś może !? Wie gdzie to można kupić !? Słyszałem jak to chodzi i poezja ! Chce do swojego to wepchnąć. Narazie tłumik bo wydech 2.5 klocka...
Co można wsadzić zamiast niego ?!
Jak już pisałem, mam zamówionego u Qbik'a Chevroleta Blazera S10 - 92. Czekam, aż wjedzie na kanał i powie mi co do zrobienia i kiedy go odbioręWujek kupuje tłumik, opony AT, a na końcu kupi samochód do którego to wszystko pasuje.a tak w ogóle to kolega Wujek w co chce Srołmastera pakować ??
poczekamy zobaczymymam zamówionego u Qbik'a Chevroleta Blazera S10 - 92
Skoro debil się z Tobą o 100 złotych wykłócał, czy to nie znaczy, że Ty też o tą 100 się wykłócałeś, czy sam ze sobą się droczył?Hehe kurde moja wina, że trafiam na debili ?!
Koleś się ze mną o 100 zł wykłócał... nie chciał opuścić więc olałem.
Ogólni silnik zarzygany itp. No mam nadzieje, że Qbi mnie raczej pod górkę nie wepchnie.
Nie ja mu powiedziałem cenę za którą kupię.Skoro debil się z Tobą o 100 złotych wykłócał, czy to nie znaczy, że Ty też o tą 100 się wykłócałeś, czy sam ze sobą się droczył?Hehe kurde moja wina, że trafiam na debili ?!
Koleś się ze mną o 100 zł wykłócał... nie chciał opuścić więc olałem.
Ogólni silnik zarzygany itp. No mam nadzieje, że Qbi mnie raczej pod górkę nie wepchnie.