ale tych częsci nie było a u mnie kiepsko z nimi... i jeszcze linka ale juz znalazlem na forum
 ale tych częsci nie było a u mnie kiepsko z nimi... i jeszcze linka ale juz znalazlem na forum 

bo przymierzam się do wymiany całego mostu więc będzie leżało gdzieś w garażu
  bo przymierzam się do wymiany całego mostu więc będzie leżało gdzieś w garażu  
 ta opcja darmowa najbardziej mnie interesuje
 ta opcja darmowa najbardziej mnie interesuje  jakos sie odwdziecze
 jakos sie odwdziecze  i nie spieszy sie
 i nie spieszy sie  ijak to tez nie bedzie ci potrzebne ... to tez przygarne i jeszcze szczeki
 ijak to tez nie bedzie ci potrzebne ... to tez przygarne i jeszcze szczeki  a co...
 a co... 

tego właśnie szukam
 tego właśnie szukam  "tak mi sie tu podoba"
 "tak mi sie tu podoba"  a nie masz przypadkiem opon na jakis super polerowanych felach?
 a nie masz przypadkiem opon na jakis super polerowanych felach? 

taki żarcik
  taki żarcik 

ale jak widzisz fotka krąży:-)
 ale jak widzisz fotka krąży:-) , pomyslałem ze linka albo szczęki... i jakież było moje zdziwienie jak rozebrałem i wewnątrz lewego bębna nic nie znalazłem... na prawde kompletnie nic nie ma... z prawej wszystko ok... no i tak szukam od jakiegoś czasu ale nic oprócz sprężynek nie znalazłem oczywiście nowego bo używki to wiadomo zę sie dostanie ale jak już mam kupować to wole dołożyć i mieć nowe... nie wie ktoś gdzie to można dostać?
, pomyslałem ze linka albo szczęki... i jakież było moje zdziwienie jak rozebrałem i wewnątrz lewego bębna nic nie znalazłem... na prawde kompletnie nic nie ma... z prawej wszystko ok... no i tak szukam od jakiegoś czasu ale nic oprócz sprężynek nie znalazłem oczywiście nowego bo używki to wiadomo zę sie dostanie ale jak już mam kupować to wole dołożyć i mieć nowe... nie wie ktoś gdzie to można dostać?nie wie ktoś gdzie to można dostać?
a cos konkterniej? jakas nazwa sklepu, link do sklepu - mająswoja strone? adres nr telnie wie ktoś gdzie to można dostać?
kupisz w Olkuszu albo w Jeleniej Górze.