też tak myśle że to jakaś grzałka.to gniazdko nie koniecznie musi dawać prąd, może też być wtyczką odbierającą prąd. Proponuje po najprostrzej lini , czyli po kablech dojść gdzie to jest podłączone. Jeszcze takie pytanie czy kabel z pierwszego zdjęcia jest na tyle długi by lłączyć sie z wtykiem z drugiego zdjęcia? a ten z trzeciego może iść do silnika albo chłodnicy ? Taki wsad jak w CO domowym w łazience.
Ostatnio zmieniony 2012-02-21, 21:57 przez dyfrend, łącznie zmieniany 1 raz.
To pod zderzakiem to do grzałki silnika - też taki mam. Gniazdo wewnątrz sprawdź czy nie ma jakiejś przetwornicy podłączonej, choć jak taki stan jak mówisz to pewnie zostało po niej tylko gniazdo. Co do tempomatu to w wersji USA mam po prawej stronie napis w wersji EU po lewej stronie zegarek. Co do rozmieszczenia kontrolek na liczniku to miałem 4 liczniki i każdy miał inaczej.
kurde sam juz nie wiem. gniazdo jest zalozone fachowo. bez lepienia tak jak reszta rzeczy w moim aucie. wierzcie mi. latwo u mnie poznac co zakladala fabryka a co wlasciciel.
co ciekawe rozgaleznik mozna zdjac i wtedy zostaje tylko jedna wtyczka. wszystko wyglada tak jakby mialo elegancko pasowac i twotzyc jedna calosc. ja bym to widzial tak ze wtyczka z wnetrza miala wchodzic do rozgaleznika. tak samo wtyczka ze zderzaka. a kabel od rozgaleznika prowadzi gdzies pod silnik i tam sie gdzies podziewa. ciezko opisac. kabel z wnetrza auta wychodzi pod serwem. tam tez jest rozgaleznik i wtyczka idaca do zderzaka. wyciagnalem troche na wierzch i probowalem laczyc ale bez efektu.
pytanko z innej beczki.
czy ktos moze ma taka pierdolke jak te gumki ze sterownikkow tempomatu? potrzebuje tej gumki z dwoma kropkami. chetnie odkupie czy w inny sposob nabede.
Ostatnio zmieniony 2012-02-21, 23:17 przez SZCZooR, łącznie zmieniany 1 raz.
And if you're not down with that I got two words for ya...
SUCK IT !!!
Kurde No siedzi mi z tylu zdrowo. Resory rzeczywiście wyglądają dość płaska. Ale nie mogę namierzyc w okolicy nikogo kto by mi wyklepal fachowo. A tak myśle czy mi wystarczy lift 2''. Ale w sumie i na oponach lekko pójdzie w górę.
SUCK IT !!!
no i udalo sie. chlapak sie zna na terenowkach. robi rajdowki nawet. umowilem sie. mam mi resory wyhabrowac. dolozyc pior i przod podniesc.
oprocz tego zalatwil mi kontakt do goscia co chce simexy sprzedac. i tu moje pytanie. co myslicie o tych oponach. jeszcze ceny nie znam ale maja pasowac podobno. w ogole na co trzeba paczac przy kupnie takich opon i jak stwierdzic czy mi wejda w nadkola. mam 15.
SUCK IT !!!
Simexy fajna rzecz, ale tylko w teren, jak chcesz jeździć po czarnym to ciężko będzie w sensie hałasu. Oczywiście da się jeździć, ale na dłuższą mete to szkoda uszu no i opon
No chyba że EX ma służyć tylko w teren
Pozdrawiam
Rafal
503 185 961 jak nie odbiorę to oddzwonię