Miłośnik czy ciekawość? Mam nadzieje, że sie wyrobie bo mam zamiar zobaczyć BR52 w pełnej okazałości a jest co oglądać. Jak co roku najlepszy jest nocny pokaz na parowozowni.My mamy urlop na cały tydzień majowy, do tego 8 to musiałbym ewentualnie dobrać, jedyne co planuje to: http://www.parowozy.com.pl/parada2012.html na początku długiego weekendu.
heheh ja ma skrzywione pod kątem lokomotyw dziecko i pewnie też tam wpadniemyTo raczej zainteresowanie z dzieciństwa - zapaleńcem nie jestem w zeszłym roku miałem się wybrać ale zachorowałem.
Qrde, w tym czasie tez bym tam dojechal z moja rodzinka...to może by to jakoś z weekendem majowym połączyć ?
to jakoś ten tydzień przed weekendem 4-8.V.
K dnešnímu dni jest rezervováno 18 Explorerowmiki.cz: a we wcześniejszym terminie?Chtěl bych Vás tímto pozdravit jménem www.fordexplorer.cz a pozvat Vás na náš sraz 4-8.5.2012 konaný v Krkonoších v Peci pod Sněžkou
Na majowy weekend nie mogę ale wcześniej bardzo chętnie, można by jeszcze przy okazji na nartach pośmigać fordami, daleko nie mam.
Pec fajny jest.
Pozdrowienia dla CZ.
.miki.cz: a we wcześniejszym terminie?Chtěl bych Vás tímto pozdravit jménem www.fordexplorer.cz a pozvat Vás na náš sraz 4-8.5.2012 konaný v Krkonoších v Peci pod Sněžkou
Na majowy weekend nie mogę ale wcześniej bardzo chętnie, można by jeszcze przy okazji na nartach pośmigać fordami, daleko nie mam.
Pec fajny jest.
Pozdrowienia dla CZ.
Ja raczej jestem na takA tak a propos bo temat umarł kto jedzie od nas?
No tak wy macie 8 my mamy 1 i 3 wolne.miki.cz: a we wcześniejszym terminie?Chtěl bych Vás tímto pozdravit jménem www.fordexplorer.cz a pozvat Vás na náš sraz 4-8.5.2012 konaný v Krkonoších v Peci pod Sněžkou
Pec fajny jest.
Pozdrowienia dla CZ.
Jest tak . Naše Explorer Párty je na termín osvobození Československa ( 1945 ) US Army
8 maja
Ja mam tutaj privatny penzion www.chatatama.cz to jest 12 komnat a u kolegy 17 komnatNo tak wy macie 8 my mamy 1 i 3 wolne.miki.cz: a we wcześniejszym terminie?
Pec fajny jest.
Pozdrowienia dla CZ.
Jest tak . Naše Explorer Párty je na termín osvobození Československa ( 1945 ) US Army
8 maja. Do kiedy trzeba się u ciebie zadeklarować na wyjazd żeby było miejsce? Czy obowiązują opony AT czy MT
hehe to i ja też przyjadę ale chyba na ATNo to przyjadę na MT
Do 20.4.2012 musí být zgotovana rezervace , ile person i ile samochodowhehe to i ja też przyjadę ale chyba na ATNo to przyjadę na MT