hahaha... teraz tez tak robie, ale pierwszym razem mialem niezłe zdziwienie - myslalem ze ladne pióropusze pojda a wyszlo jak by wszystko na szybe polecialodecania, ja jak widzę kałuże to... już przed wł wycieraczki

hahaha... teraz tez tak robie, ale pierwszym razem mialem niezłe zdziwienie - myslalem ze ladne pióropusze pojda a wyszlo jak by wszystko na szybe polecialodecania, ja jak widzę kałuże to... już przed wł wycieraczki
ja mam te nakładki i wcale nie pomagająTak się dzieje jak się zdejmuje te plasticzane nakładki zderzaka...Po coś to jednak jest
tez sie po d tym podpisze... mam nakladki a woda i tak wali po szybieja mam te nakładki i wcale nie pomagająTak się dzieje jak się zdejmuje te plasticzane nakładki zderzaka...Po coś to jednak jest
zapraszamy - będzie okazja poznać auto i kolegów z forumWitam serdecznie drogich forumowiczów. Właśnie stałem się mam nadzieje szczęśliwym posiadaczem EXA z 96r 4l. Chwilowo probuje okielznac mego rumaka i w zwiazku z tym zalogowalem sie na forum.oczywiscie ewentualnych problemow rozwiazan bede rowniez szukal u was natomiast mam prosbe o podpowiedz gdzie moge sie w poblizu przejechac w blotko - z terenowka mam do czynienia od tygodnia - wiec cos lajtowego. hehe z czasem oczywiscie zlapie bakcyla i sie spotkamy na trudniejszych trasach. Pozdrawiam. Pafi
Trzeba zmienić samochódtez sie po d tym podpisze... mam nakladki a woda i tak wali po szybieja mam te nakładki i wcale nie pomagająTak się dzieje jak się zdejmuje te plasticzane nakładki zderzaka...Po coś to jednak jest
wszystko oryginał... opony tylko AT... szyba zalana za każdym razem jak szybciej pokonuję kałużę... tylko powiem szczerze mnie to w ogóle nie przeszkadza... mam ubaw jak wiozę kogoś pierwszy razTo jak,macie te wszystkie plastiki tam gdzie halogeny i jeszcze woda leci na szyby?
Mi zaczęło chlapać jak tylko zdjąłem to ustrojostwo....To pewnie macie niewymiarowe opony albo lifty....nie ma lypy
No dokładnie jak piszeszwszystko oryginał... opony tylko AT... szyba zalana za każdym razem jak szybciej pokonuję kałużę... tylko powiem szczerze mnie to w ogóle nie przeszkadza... mam ubaw jak wiozę kogoś pierwszy razTo jak,macie te wszystkie plastiki tam gdzie halogeny i jeszcze woda leci na szyby?
Mi zaczęło chlapać jak tylko zdjąłem to ustrojostwo....To pewnie macie niewymiarowe opony albo lifty....nie ma lypy
Właśnie tak... Dziękuję, że ktoś zrozumiał moją ideę - "normalny przejazd w niektórych miejscach to juz offrołd...Rafał- pppppppan21 miał zapewne na myśli nie zabawy na tej drodze, tylko to że sam normalny przejazd tej ulicy to już offrołd.
Chciałbym tylko zobaczyć jaki assistance by go uratował, jaki laweciaż by tam wjechał gdzie się 4x4 przytopiło
To raczej nie powód do dumywidzisz Ty musiałeś modyfikować żeby chlapało a u nas to juz taka seria
to przecież AT odpowiada za taki stan rzeczyTo raczej nie powód do dumywidzisz Ty musiałeś modyfikować żeby chlapało a u nas to juz taka seria![]()
![]()
Jak to nie?!To raczej nie powód do dumywidzisz Ty musiałeś modyfikować żeby chlapało a u nas to juz taka seria![]()
![]()