- jeszcze nie widzialem dokladniejszej mapy Polski niz w AutoMapie
BliG, mozesz dac jakies namiary na te mapy do tom tom ? Mam mape wschodniej Europy ale Polska nie jest za dokladna.
troszke nie rozumiem, bo w cytacie umiesciles AutoMape, a pytanie zadales o TomTom'a
cruscher, dlatego wlasnie uzywam palmtopa, zeby miec zarowno dobra Polske, jak i Europe... a wyjezdzajac do Dubaju wgralem sobie na probe

Navigona z mapa UAE.... i to wlasnie cenie w sprzecie niezaleznym, ze mozna wladowac dowolne oprogramowanie...
Wczoraj bylismy z tata w 'nie dla idiotow' i uwage jego przykula nawigacja InVion 7v (7" LCD), i juz myslelismy zeby ja przygarnac, ale jak gosc ja wlaczyl to mapy okazaly sie kompletna porazka; cala Europa wrzucona byla na karte 512MB; Polska, Slowacja, Wegry i jeszcze jakis kraj EE niby mialy byc "dokładne", ale np. przez Krakow zaznaczone byly tylko aleje i moze jeszcze kilka ulic

tak samo w Niemczech (ale to OK, bo bylo napisane ze dla Niemiec sa tylko 'glowne drogi').
Bardzo sie nam spodobala ta nawigacja (fajny ekran 7"), ale czy ktos wie, czy daloby sie jej zmienic oprogramowanie na TomTom'a i AutoMape? Z tego, co mowil gosc w sklepie to urzadzenie jest oparte na systemie WindowsCE...