cóż... maraton warsztatowy naszego kloca trwa - nawet teraz Kojote2 przy robocie jest
czasówka Jacek4:Od nas czasówka ze środka i zjazd z górki do basenu po ciemku.![]()
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=uQ6NRRB5FAU[/youtube]
jest taka możliwość... zwiedzanie browaru-trasa Warka-miejsce na ognisko też się znajdzie...Ale na takie eliksiry trzeba uważać bo od tego bęben rośnie , nie wolno przekraczać 8l/24h.
Chyba następna trasa:Warka - ze zwiedzaniem browaru
ja byłem... ale karnego zajcewa chcęJak widziałeś mnie to nie groziAle na takie eliksiry trzeba uważać bo od tego bęben rośnie , nie wolno przekraczać 8l/24h.
Chyba następna trasa:Warka - ze zwiedzaniem browaru![]()
Ja tam proponuje zwiedzanie Amsterdamu i muzeum Heinekena( jeszcze raz dziekuje dzisiejszym sponsorom ) tam przynajmniej degustacja była za za frii ( jak dzisiaj ) , ale to kilka lat wstecz
.
A dla tych co nie byli a mieli bliżej niż ja
na twojej kamerze wychodzi 1,16Tomek- prawie zgadłeś, z tego co pamiętam to chyba było 1,17.
Możliwe, to wychodzi że Rafała stoper źle chodzi.na twojej kamerze wychodzi 1,16Tomek- prawie zgadłeś, z tego co pamiętam to chyba było 1,17.
albo ...palecMożliwe, to wychodzi że Rafała stoper źle chodzi.na twojej kamerze wychodzi 1,16Tomek- prawie zgadłeś, z tego co pamiętam to chyba było 1,17.
1,16 czy 1,17 mieści się w tolerancji błędu.... to znaczy nie zordrabniajmy sie w milisekundyalbo ...palecMożliwe, to wychodzi że Rafała stoper źle chodzi.na twojej kamerze wychodzi 1,16