Witam
Jako iz jestem w trakcie robienia gazu w EXII, to chce sie was zapytac czy ktos ma zalozone takie cos? Wydaje mi sie fajna alternatywa dla wiercenia kolektora.
Bales sie ruszac wtryski zeby cos im nie zrobic? Przeciez wychodza latwo....bardzo fajna ale nie miałem odwagi ruszać wtrysków jeżeli ty to zrobisz to czkam i to pewnie nie będe sam na relacje
Mam wrazenie, ze krolikiem doswiadczalnym bede. Dla dobra ludzkosci poswiece sie....właśnie o to mi chodzi
jak cos to jeszcze tam widzialem jakies sohc w dobrej cenie.....dawajalbo zyskasz albo stracisz
A powiedz jakie masz dysze w magikach i na jakiej elektronice jesli nie tajemnica....spalanie będzie praktycznie takie samo i ta jeszcze fajna praca motoru ps. chociaż ja mam magic jet i żadnego (check) mi nie wywala a motor chodzi jak marzenie
Widze, ze masz ciut mniej kucy. Z tego co widzialem na roznistych tabelkach, wykresach i wywodach ludzi uczonych to do SOHC to miedzy 2.8 a 3.0, ale i tak wszystko wychodzi w praniu.....pudełoko kme dysze 2,7 aczkolwiek 2,8 wydają mi się bardziej na miejscu![]()