Pozdrawiam, życząc super wypoczynku w czasie dłuuuuugiego weekendu

Dzień i noc ex jest pilnowany przez szanownych ziomali spod monopolowego 24h. Zainwestowałem zgrzewkę piwka w tę ochronę, więc każdy, kto spróbuje podejść z gumówą, albo innym narzędziem może zostać.... Nie grożę, tylko ostrzegami obowiązkowo fotaa jest w awatarze
to juz kojarze
![]()
jest tylko mały problem bp my z chłopakami już mamy powybierane czesci z niego...
i widzisz... ja mamy cie teraz polubic ?
![]()
baq ..ale tylko 1min
hahahaNie grożę, tylko ostrzegam![]()
Jeepnięty został.... Exnięty...?Witaj, jepnięty miłośniku exazarzuć jakieś foty do tematu.
ech Majki szybszy był
Chciałem brać bez barana, bo jedynka z buźki ma taki wizual sprzed lat (a ja starszy człowiek jestem), ale baran obejrzany na żywo spowodował u mnie miłość do niego samego (ok. umówmy się, że w tym przypadku nazywamy ten element karoserii "owcą", żeby nie było dwuznaczności)hahahaNie grożę, tylko ostrzegam![]()
fajna ta I
Kolegom, którzy mają dwójki i dalej oczywiście gumówy nie życzę, ale jednyka ma to "coś" po Bronco, czyż nie?Ja się cieszę, że nie poszedł pod dżaksa, coraz mniej jedynek na świecie, dwójek w bród i je można rżnąć
no właśnie ... ja chyba zaklepałem daszek jak by miał iść na żyletki.jest tylko mały problem bp my z chłopakami już mamy powybierane czesci z niego...