Miałem racje

Paweł a jakiego kolor ten Ex ? Może szary metalik , model po lifcie ?! Bo takiego widziałem w Świebodzinie na orlenie obok serwisu CB-radio i "korekty licznika"Dzisiaj około 21:45 pod Macdonaldem w Pniewach świeżo ściągnięty z niemiec EX II już z nową tylną klapąogólnie ładny okaz ale kierownik miał z nim jakieś problemy
ja byłem mercem więc nie było wymiany spojrzeń
dokładnie taki ;O za chwile będzie na alledrogo że super hiper i z dobrym przebiegiemPaweł a jakiego kolor ten Ex ? Może szary metalik , model po lifcie ?! Bo takiego widziałem w Świebodzinie na orlenie obok serwisu CB-radio i "korekty licznika"Dzisiaj około 21:45 pod Macdonaldem w Pniewach świeżo ściągnięty z niemiec EX II już z nową tylną klapąogólnie ładny okaz ale kierownik miał z nim jakieś problemy
ja byłem mercem więc nie było wymiany spojrzeń
![]()
![]()
Trzeba było dać znać, że gonisz w tym kierunku... na 100% jechałeś obok maleństwa. A tu zimnea ja wczoraj koło 14 mijałem na wisłostradzie białą dwójeczkę z reklamą pola golfowego na drzwiach
to mojaDzisiaj zielona II na Andersa w Sosnowcu około 16.15 pomykała na blachach z Dąbrowy, kto ma tak ładą po lifcie w okolicy ?
no nareszcie ktoś znajomy , pomykałem firmowym wiec raczej nie do rozpoznania ale i tak sie sie cieszeto mojaDzisiaj zielona II na Andersa w Sosnowcu około 16.15 pomykała na blachach z Dąbrowy, kto ma tak ładą po lifcie w okolicy ?