Rejestracja na forum została wyłączona. Obecnie forum pełni rolę archiwum wiedzy zebranej na przestrzeni lat.
kaczorww

deska rozdzielcz demontaż

2012-04-30, 19:06

mam problem ze zdjeciem nie wiem co ją trzyma przód i środek widoczne śruby są zdemontowane zostały na podszybiu ale nie widze zwiazku ze zdjeciem moze ktos juz to robil i wie o czym pisze

moze jakies zdjecia lub wskazowki

[ Komentarz dodany przez: starwind: 2012-04-30, 19:12 ]
mały edit bo i tak nikt nie czyta opisu :)
Ostatnio zmieniony 2012-04-30, 19:12 przez kaczorww, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Moderator Jankes
Moderator
Model Explorera: Każdy
Kontakt: Strona WWW

Re: deska rozdzielcz demontaż

2012-05-02, 16:31

Nie wiem czy udało ci się zwalczyć problem ale nie ma tam większej filozofii... dwie śruby po bokach, zdaje się trzy na górze na podszybiu i wyciągasz... nie pamiętam zbyt bo wyciągałem deskę z pięć lat temu... jedno co musisz zrobić to też odkręcić śrubę która mocuje wiązkę elektryczną przechodzą przez ścianę grodziową oraz linki sterowania ogrzewaniem... poszperam w zdjeciach bo gdzieś na pewno mam - jakbym znalazł jakieś "pomoce" to dam znać...
Yankee Kustoms
Chicago, Illinois

Awatar użytkownika
Marpy

2012-05-03, 10:20

Witam.

Myślę, że ten link powinien Ci pomóc.

http://www.explorerfanklub.org.pl/forum ... +zegar%F3w
Pozdrawiam
Marcin

kaczorww

2012-05-11, 12:54

Nie wiem czy udało ci się zwalczyć problem ale nie ma tam większej filozofii... dwie śruby po bokach, zdaje się trzy na górze na podszybiu i wyciągasz... nie pamiętam zbyt bo wyciągałem deskę z pięć lat temu... jedno co musisz zrobić to też odkręcić śrubę która mocuje wiązkę elektryczną przechodzą przez ścianę grodziową oraz linki sterowania ogrzewaniem... poszperam w zdjeciach bo gdzieś na pewno mam - jakbym znalazł jakieś "pomoce" to dam znać...

dzięki serdeczne udało sie już założyłam nowiutką deskę i jestem z siebie dumna. uparłam się i szukałam do skutku te śruby na podszybiu od strony kierowcy tak mi psuły nerwy.
jeszcze raz serdecznie dziekuje i sorki że tak póżno.

kaczorww

2012-05-11, 12:57

Witam.

Myślę, że ten link powinien Ci pomóc.

http://www.explorerfanklub.org.pl/forum ... +zegar%F3w

dzięki serdeczne

Wróć do „WARSZTAT”