A więc tak:
Mam zgodę no zorganizowanie tej imprezy - nocleg,biwakowanie,ognisko itp. oprócz jeżdżenia po okolicy (po rajdzie warszawskim na szutrach przy domach ludzie mają na razie dość)
Resztę czynności , ale tylko czysto-formalnych dokonuję w piątek po przybyciu.
Jestem osobą odpowiedzialną za to aby wszystko odbyło się w sposób kulturalny, bez zakłócania spokoju innym, a namioty z samego rana powinny być złożone, natomiast można zostać dłużej.
Wszystkie śmieci, puszki,butelki itp. muszą być uprzątnięte a ogniska zgaszone.
Nocleg w samochodach lub w namiotach na trawce.
Na miejscu mamy:
Oświetlony i utwardzony parking (kostka)
Zadaszone i nie zadaszone stoły z ławami
Boisko piaszczyste do siatki, oraz asfaltowe
scena-jak by ktoś chciał wystąpić
miejsca na ogniska i grille przy stołach (zazwyczaj jest opał, ale trzeba się liczyć że wypalili )
Plaża z molo
kawałek dalej jakieś WC (stan?-nie korzystałem)
Do rynku z 500 m oświetlonymi alejkami z ławeczkami nad samą wodą
Dyskoteka
W pięknym rynku z fontanną i ławeczkami są:
sklepy z wszelakim jadłem i wypitkiem
PUB
kebab
pizzernia
w pobliżu cpn całodobowy PB, LPG,zakupy spożywczo-monopolowe i drobne motoryzacyjne.
sklepy także czynne w niedzielę.
Niebawem także będzie po raz drugi organizowany ogólnopolski zlot samochodów zabytkowych z kraju i zagranicy połączony z ich rajdem.
Na koniec czerwca startują co weekendowe imprezy z występami różnych zespołów i zabawą do wczesnych godzin rannych,oraz innymi atrakcjami info i relacje na:
www.imprezyzalew.pl
Jaka jest wasza decyzja na miejsce integracji po motopasji.Do 17:00 w piątek muszę wiedzieć na 100%, jak by co to róbcie głosowanie.
I na koniec taka bardzo ważna uwaga i moja prośba:
Na przyszłość proszę się nie wtrącać bez mojej prośby o pomoc w czymś co sam robię.
Niech każdy działa na swoim podwórku i tam się wykazuje.
A takie wtrącanie się, załatwianie czegoś od d...y strony, przez osoby z najniższego szczebla władz samorządowych, to jedynie sprawy może pogorszyć i zaszkodzić.
Więc działać u siebie - nadgorliwość jest gorsza od faszyzmu - to tyle ode mnie w tej ostatniej sprawie.