Organizujemy jakiś wspólny wjazd do Koszelówki, czy każdy będzie jak dojedzie???
Pracę kończę o 14 w piątek... ale po złocie dlaczego nie ...Robert 'Kamyk', możesz i dzień wcześniej wyjechać, jestem Ci winien miodu z cytryną
Nie widzę przeszkód....Pracę kończę o 14 w piątek... ale po złocie dlaczego nie ...Robert 'Kamyk', możesz i dzień wcześniej wyjechać, jestem Ci winien miodu z cytryną
Dawidos możesz spać w namiocie albo w wozie, do tego 50 zeta wjazdowego za całą imprezę (z wyżerą nawet). Zapisać się najlepiej teraz na maila albo na forum moparów, albo do qubiego PW walnijUwaliłbym się z namiotowiczami gdzieś między domkami ....
a to jeszcze te 9 zeta dochodzi (opłata za sracze, wodę, etc, jakoś ośrodek musi sobie to skalkulować)- miejsca dla namiotów (6zł doba)
Namiot 1. RadT - Ford Explorer - 1 osoba
Namiot 2. StarWind - Ford Explorer - 2 osoby
- możliwy jest też nocleg we własnym aucie (jeśli komuś pasuje taka opcja) - auta amerykańskie parkują free.
W przypadku noclegów bez domku ośrodek dolicza 9zł za każdą osobę na dobę.
znajdzie się jakiś znaczek forda i zakleimy to twoje zielone jajo"Auta amerykańskie parkują free" ....![]()
![]()
Ok.Piszę do Qubiego....
Dzięki. Może coś z tego wyjdzie
myślę, że akurat Dawida chłopaki wpuszczą i z autem...Ale bez autka spoko przyjmiemy