będziemy się germanizowaćPierwsze prasowe wzmianki na temat naszego zlotu juz się pojawiają:
http://www.plock.eu/pl/aktualnosci/deta ... 4,1,1.html
Oto kolejna wiadomość zlotowa.
Objętość paczek przedzlotowych zrobiła nam się całkiem spora. Po zważeniu paczek i przeliczeniu kosztów wysyłek wychodzi nam kilkaset złotych. Podjęliśmy więc decyzję, że minimalizujemy wysyłki - po prostu szkoda zlotowej kasy na dotowanie Poczty Polskiej. Osobiście wolę te 4 stówy dołożyć do karkówki albo nagród.
Z tego powodu zmieniamy procedurę.
Pakiety zlotowe otrzymają załogi w chwili rejestracji, na miejscu w ośrodku. Część najważniejszych informacji (jak trasa dojazdu) będzie dosłana do Was mailem lub będzie do ściągnięcia w postaci PDFu. W papierowej kopercie wyślemy więc głównie naklejkę zlotową, żebyście na spokojnie mogli ją zaaplikować w domu przed wyjazdem. (Naklejka będzie jak w zeszłym roku - wycięta plotterem z folią prowadzącą ułatwiającą montaż).
Mam nadzieję, że zgodzicie się ze mną, że takie rozwiązanie jest lepsze dla wszystkich.
Maras w tym roku też bedzieWłaśnie do mojego sąsiada podjechał Chrysler Crosscośtam w kabrio z nalepą z zeszłego roku....
ja ostatnio mam tak w standardzie navi zaprogramowaną na najkrótsze trasy bez względu na kategorię drogija chyba przez sochaczew pojadę i bocznymi dróżkami - nie lubię tych szerokich i zakorkowanych