Podłączyłem kable wg. kolorów, plus, minus, podświetlenie mam, a tylna dmuchawa ani mru-mru

Dzięki za pomoc. A możesz jeszcze zrobić/zdobyć dokładne zdjęcie tej dużej wtyczki ale od strony wchodzących kabli, aby było widać kolory?Taka wiazke bys musial dorwac zeby wszystko dzialalo.
i to mnie właśnie głównie interesuje, bo zależy mi na sterowaniu radiem z tylnego rzędu siedzeń plus wyjście słuchawkowe.duza czesc kabli jest od systemu audio.....
Jak skoncze walke z gazem to zerkne na wiazke z ktorej to wycialem i Ci dam znac.W tej wtyczce są 4 przewody grube, które są istotne dla dmuchawy, reszta to podświetlenie i radio.
Z tych czterech kabli (od prawej) pierwszy (czarnofioletowy) to plus, drugi (czarny) to minus, trzeci (pomarańczowo-fioletowy) to plus od stacyjki, Te zlokalizowałem i podłączyłem.
Zagadką pozostanie czwarty kabel po drugiej stonie śruby mocującej (szaro-zielony).
Skąd ten kabel idzie?
Wiesz ze do tego potrzebne jest radio fordoski z taka opcja.... Jak cos to moge to troche rozpisac/rozrysowac, tylko moja wiazka jest zakonczona amerykanskimi wtyczkami, a maja sie one nijak do naszych......i to mnie właśnie głównie interesuje, bo zależy mi na sterowaniu radiem z tylnego rzędu siedzeń plus wyjście słuchawkowe.duza czesc kabli jest od systemu audio.....