Raz ze bardzo mi to daleko wychodzi a dwa ze jak dobrze pojdzie to w czwartek ruszam z budowa.
Tak wiec przykro mi
 ale zycze milej zabawy.
 ale zycze milej zabawy. ale zycze milej zabawy.
 ale zycze milej zabawy. starwind
 starwind

do września będziesz chciał uciec od tej budowy chociaż na weekenda dwa ze jak dobrze pojdzie to w czwartek ruszam z budowa.

Jak dobrze popada to jest tam całkiem kolorowo albo jak jest dłuuuuga susza o też jest fajnieDrodzy państwo, żeby zachęcić do uczestnictwa poniżej krótki filmik jak wygląda droga krajowa 133 (żółta na mapie) okolice Sierakowa
 Ale dawno juz tam nie byłem, wiem że teraz w tamtych rejonach pobudowali autostrady leśne i to dosłownie a miejscami mają bardziej gładką nawierzchnie (oczywiście z pisaku) niż te krajowe asfaltowe. no i tak na marginesie to jest właśnie nasza Puszcza
 Ale dawno juz tam nie byłem, wiem że teraz w tamtych rejonach pobudowali autostrady leśne i to dosłownie a miejscami mają bardziej gładką nawierzchnie (oczywiście z pisaku) niż te krajowe asfaltowe. no i tak na marginesie to jest właśnie nasza Puszcza 

a widziałeś ile tam drzewJa z pewnością o ile będę mógł wybrałbym się z chęcią z wami do tej puszczy.

to żeś dowalił do piecaa widziałeś ile tam drzewJa z pewnością o ile będę mógł wybrałbym się z chęcią z wami do tej puszczy.

tzn wezmę się z wami do roboty
 tzn wezmę się z wami do roboty