Czemu nie. Mogę ja utopić pod Sobolewemi tam ja się nie obrażamchyba że jest za co
jedynki nie biorę bo za mało przerabiałem w ich temacie tyle co doktoryzowałem się na sporcie yoli, więc znawca ze mnie żadenale pewnie znajdzie się parę chętnych osób - Rafcio może Ty ? jesteś po zdechu skrzyni, masz porównanie do swojej jedynki...
nie na żywo jeszcze nie , organizuje gotówkę narazieMaciek oglądałeś...na zdjęciach wygląda całkiem dobrze...
Albo Maciek albo ja bierzemy to autko , więc za chwilę do zsypu. Marna pociecha ale zawsze coś.Kuźwa.... ale nakasztaniliście..... Chyba zmienię tytuł. perkuter kupił auto to łatwiej będzie posprzątać w tym temacie
No normalnie to już nie można tego miauczenia słuchać. A kupuj go do jasnej ciasnej i przyjeżdżaj do Cz-wy. Wstawię Ci skrzynię z 6-miesięczną gwarancją. Z wyjątkiem upalenia oczywiścieUwalona skrzyniaTylko się decyduj bo się rozmyślę
A co ma być ? Jak go nie weźmiesz to wyrwę Ci serce i zjem.za 2 godziny ruszam po tego czarnucha zobaczymy co to będzie
Kupiłeś...?sprzedany ....
takKupiłeś...?sprzedany ....