Tak to jest oficjalna nalepka gdyż...a ja trochę z innej beczki...
kapsztyk czy to jest oficjalna naklejka imprezy ?
Obrazek
mam straszny zgrzyt z tym co widzędo tej pory impreza z serii dzieciaki na paki była pod egidą klubów, czy to LK, czy szantów i się tak nazywała. A tu widzę dość silne i mocne promowanie hubilandu (logo, adres www), nie ma nawet nazwy Dzieciaki na Paki... jakoś mnie to boli, może ja przewrażliwiony jestem, ale chyba gdzieś w tym trochę zgubiła się idea dotychczasowych imprez...
Jest http://www.hubiland.pl/dzieciaki-na-paki/Tylko dlaczego nie ma tam tradycyjnego "DZIECIAKI NA PAKI" ?
Bo o smutnej minie misia nie wspomnę![]()
rafbor1973 Dzięki. Wiem że nie każdego stać, Każdy daje tyle ile moze i chce ja akurat mam taka możliwożliwosc![]()
Do końca sierpnia.Dasz radeHa, jeśli tak, to będę się starał przyjechać. A do kiedy zapisy?
ale landklinika sponsoruje te gadżety, że firmuje całą imprezę czy też robicie to z zebranych środków?Tak to jest oficjalna nalepka gdyż...
Landklinika to logotyp zastrzeżony ,trzeba sie długo prosić ojców założycieli ...(żaden z nich nie zrobił nigdy takiej imprezy...)
Żeby ktoś zrobił np. nalepsy trzeba sie prosić miesiącami...
Więc dlatego hubiland.pl .Nie ma problemu teraz ani z np. polarem lub nalepsami...
Zamawiam i mam.
Przerabiałem to pare razy i mam dość !Nalepsy na łosiowisko dostałem w dzień przed imprezką o kasie nie wspomnę jaką musiałem zapłacić...
OK to w takim razie po co logo kogokolwiek ? Zrobić nalepę DZIECIAKI NA PAKI... bo tak to podlatuje autopromocją niestety....
Tak to jest oficjalna nalepka gdyż...
Landklinika to logotyp zastrzeżony ,trzeba sie długo prosić ojców założycieli ...(żaden z nich nie zrobił nigdy takiej imprezy...)
Żeby ktoś zrobił np. nalepsy trzeba sie prosić miesiącami...
Więc dlatego hubiland.pl .Nie ma problemu teraz ani z np. polarem lub nalepsami...
Zamawiam i mam.
Przerabiałem to pare razy i mam dość !Nalepsy na łosiowisko dostałem w dzień przed imprezką o kasie nie wspomnę jaką musiałem zapłacić...