nie buda nie podniesiona tylko zawieszenie sam s Adamem podnosiłem ogólnie fajny fordForumowe autko, kolegi.... nie pamiętam nicka, ale było do sprzedaży.... fajnie utrzymane, podniesiona buda i zawieszenie, widziałem je na żywo tylko wtedy było bez tej kibelrury
Kurde, dałbym głowę że widziałem tam podkładki pod poduszki.... no ale może się mylęnie buda nie podniesiona tylko zawieszenie sam s Adamem podnosiłem ogólnie fajny fordForumowe autko, kolegi.... nie pamiętam nicka, ale było do sprzedaży.... fajnie utrzymane, podniesiona buda i zawieszenie, widziałem je na żywo tylko wtedy było bez tej kibelrury
tak jak mówię ja robiłem 2cale na zawieszeniu a auto jest kolegi thermosKurde, dałbym głowę że widziałem tam podkładki pod poduszki.... no ale może się mylęnie buda nie podniesiona tylko zawieszenie sam s Adamem podnosiłem ogólnie fajny fordForumowe autko, kolegi.... nie pamiętam nicka, ale było do sprzedaży.... fajnie utrzymane, podniesiona buda i zawieszenie, widziałem je na żywo tylko wtedy było bez tej kibelrury
tak jak mówię ja robiłem 2cale na zawieszeniu a auto jest kolegi thermosKurde, dałbym głowę że widziałem tam podkładki pod poduszki.... no ale może się mylęnie buda nie podniesiona tylko zawieszenie sam s Adamem podnosiłem ogólnie fajny ford
widzę ją cały czastak jak mówię ja robiłem 2cale na zawieszeniu a auto jest kolegi thermosKurde, dałbym głowę że widziałem tam podkładki pod poduszki.... no ale może się mylę
Jacek myślałem ze napiszesz ze widziałeś jakąś czarną jedynkę na blachach GA na twojej posiadłości
dzisiaj kolega śledził mnie od Broniszy
proszę w Malborku byłaMały OT.
A wiecie jak ja bym chciał żeby na zlot zawitała jakaś III albo IV? Nie widział ja jeszcze z bliska a i usiadł bym chętnie w takowym