Kuźwa, już mi sie serdecznie odechciewa....
Morfeusz musimy sie zdzwonić i pogadać

heh... może teraz łatwiej będzie zrozumieć tych co im się odechciało znacznie wcześniej...Kuźwa, już mi sie serdecznie odechciewa....
Dawid, ale i to można zrobić od strony finansowej, choćby przy wsparciu sponsorów (mniejszych bądź większych, inna sprawa, że za tym też trzeba sporo pobiegać), tym bardziej mając atut w postaci Skwierzyny, burmistrza, rynku, etc, można by to bardzo dobrze ograć ... tylko wyobraź sobie imprezę z wielkim halo na rynku z... 10 samochodamiPewnie,że fajnie by było hura,z przytupem,ale od samego początku byłem sceptycznie nastawiony....nie wrogo![]()
Myślisz, że byłby z tym problem mając do dyspozycji takie, a nie inne miejsca prezentacji firmy czy produktu ? Zamiast trafić do garstki zlotowiczów, mieliby większe pole do popisu...No właśnie.jak chcesz "złapać" sponsorów przy takiej ilości aut?
Oczywiście, że nie, ale z drugiej strony ile mamy użytkowników forum ? A ile mamy klubowiczy - czyli teoretycznie tych bardziej zaangażowanych ? Ile robimy zlotów w roku, dwulatce, pięciolatce ?Wiesz...nie można wymagać od ludzi,ze mają jechać bo tak i już...