Jaki ?Cześć Może mi ktoś polecić kogogoś w okolicach Górnego Śląska, kto zna się dobrze na Exach , mam problem techniczny , którego nie mogą rozwiązać zwykli mechanicy . Z góry dzieki za odpowiedzi
Często zapala mi się kontrolka emisji spalin . Na kompie wykazało , że mieszanka jest za uboga . Myślałem że to może przez mieszanie beznyny 95 z 98 , ale to chyba nie to. Na gazie jest ok na bezynie po czasie zapala się kontrolka, traci moc powyżej 80 km/h Co to może być ? Wymieniłem filtr paliwa, wtryskiwacze , pompę paliwową i dalej to samo Wszyscy rozkładaja ręce wiec sukam mechaników którzy znają się na Explojaki problem??? co sie dzieje??
Własnie chcę to jeszcze zrobićA sprawdziłeś uszczelki na kolektorze??? Zanim wymienisz pół samochodu kup sobie Plaka i popsikaj przy kolektorze ssącym. Może dostaje lewe powietrze
To super bo ja mieszkam w LigocieW Katowicach możesz podjechać do mnie - PB Serwis, Panewniki, ul. Panewnicka 204. Podziałamy i chyba naprawimyMasz ExII i będę miał do Ciebie gorącą prośbą za tydzień lub dwa
@Miki a gdzie na Jankego ? I co to za Explorer ? Twój ?Jutro będę w Katowicach to bym podszedł sobie
@Billy muszę zrobić mocowanie dla mojego Kangura ale pod ExII dlatego muszę się do Ciebie uśmiechnąćJutro będę na warsztacie to wpadnij pogadać