się nabijaj, w maju zapitalałem nim po Warszawie szukając gratów do struclaFucktycznie....Galaxy.Już Cię widzę w Trampku jak popitalasz A2....
![]()
![]()

się nabijaj, w maju zapitalałem nim po Warszawie szukając gratów do struclaFucktycznie....Galaxy.Już Cię widzę w Trampku jak popitalasz A2....
![]()
![]()
55km/h z obłokiem za sobą niczym Airbus A380 na wysokości 10 kilometrówzapinasz czwórkę i pyrtolisz do celu
ale kolana bolą od obijania się o kierownicę i gałkę zmiany biegówooo mylisz się, 70-80 pyli jak nic, a dobra mieszanka nie robi chmury za autem
nie ma dramatu, zjezdzilem tym pol swiata a swoje waze i mierzeale kolana bolą od obijania się o kierownicę i gałkę zmiany biegów
tak to jest jak się kałuż nie omijaAczkolwiek ta historia ze sprężyną dodała smaczku i adrenaliny.
przecież my z Czarkiem zrobiliśmy tylko .. PLUMtak to jest jak się kałuż nie omijaAczkolwiek ta historia ze sprężyną dodała smaczku i adrenaliny.
Niewiedziałem że explorer przez małe PLUM może tak wysoko podskoczyćprzecież my z Czarkiem zrobiliśmy tylko .. PLUMtak to jest jak się kałuż nie omijaAczkolwiek ta historia ze sprężyną dodała smaczku i adrenaliny.
Patrząc na termin propozycji "płockiego zlotu" to chyba robi się ciut gęsto... czy nie strzelamy sobie w kolano próbując zorganizować dwie imprezy w zbliżonym terminie?Więc czas się zabrać za pracę odnośnie organizowania zlotu w Kole.Na poc zatek chcialbym ustalić ile osób było by zainteresowanych wzięcia udziału w zlocie.
Druga kwestia to obranie terminu.
-pierwszy termin w ktorym można by było zorganizowac to przełom maja i czerwca podczas Dni Koła
- Następny termin to pierwszy weekend lipca i jest to Festiwal Bluesa
oczywiście w pierwszym i drugi przypadku mamy pełne wsparcie Urzędu Miasta