No więc wszystko zarezerwowane. W załączniku plik kosztowy z dodatkowymi zakłądkami z rozbiciem kosztowym. Każdy dostanie komplet wyliczeń, żeby wiedział jakie koszty i gdzie. tak jak wspominałem rozliczenie zaliczek nastąpi w piątek wieczorem na co tez jest odpowednia karta. podobnie z naklejkami, koszulkami i wyzywieniem u Morfeusza. Karty sa tak pomyślane, żeby kazdy wiedział gdzie i jaka kasę ma wpłacić, a przyjmujący pieniądze od kogo i ile ma żądać
Może dużo tych papierków, ale lepiej więcej i żeby wszystko było jasne niż mniej i żeby ktoś miał niedosyt. Ja wyznaje zasadę że z pieniędzy trzeba się rozliczać dokładnie....
Aha, do pakietu rozliczeniowego, każda załoga otrzyma też roadbooka. Nie wydaje mi się żeby sie ktoś zgubił, ale jak ktos może nie miał wcześniej z takim czymś do czynienia to będzie mógł poćwiczyć swoją orientację w terenie
Bardzo ważne:
Zakwaterowanie w ośrodku w piątek, gdyby ktoś jeszcze sie zdecydował w ostatniej chwili to to z tego co mi powiedział człowiek z ośrodka znajda sie miejsca, bo nie ma pełnego obłożenia. Nie ma w planach innych grup w piątek, ale gdyby coś to można sie powoływac na Explorer Fan Klub. Człowiek z którym załatwiałem temat to Andrzej Wojcieszak tel. 724 037 230, Pościel jest w pokojach, jak ktoż lubi swoją to może tez zabrać. To co bardzo ważne to ręczniki.
Ręczniki zabieramy swoje. Na miejscu są tylko jakies papierowe do rąk i wszystko
Zaktualizowałem wątek z planem rajdu. Na niebiesko naniosłem nowe informacje. Proszę przeczytać
http://www.explorerfanklub.org.pl/forum ... 958#142958
To chyba wszystko. Jak sobie coś przypomnę to napiszę jeszcze. Jak ktoś ma jakieś pytania to niech pisze