zazdrość wielka we mnie,jak czytam o imprezce u Morfeusza życzę Wam fajnej zabawy!!jakby komuś było po drodze przez Złotów,to zapraszam na kawe i siusiu ewentualnie.w piątek i sobote dopołudnia,tel.696-017-283 hej
Heniek, ale jak masz ochotę to pakuj tyłek w auto i przyjeżdżaj. Miejsca w osrodku jeszcze powinny być jakieś, a jak nie to na samą sobotę. Tylko żebyć na 9 rano był bo tak własnie ruszamy w trasę
Pozdrawiam
Rafal
503 185 961 jak nie odbiorę to oddzwonię
pytanie takie na szybko: kto jutro w godzinach południowych już tam będzie? (decanie wiem że już się goszczą )
pytam z czystej ciekawości, wpadł bym na chwilę poznać ludzi osobiście, oczywiście z żoną więc nie zabawimy długo ale zawsze coś
No ja nie wiem na którą dotrzemy.... w końcu ponad 400 km mnie czeka moim dyliżansem 100km/h
Wyjeżdżamy ok 9 z Warszawy, ale po drodze pewnie będziemy gdzieś przystawać...
Pozdrawiam
Rafal
503 185 961 jak nie odbiorę to oddzwonię
u mnie małe pomieszanie planów.... ruszam do szczecina (misja od góry) 6 godzin jazdy w dwie strony a 20 min na miejscu....
Ale przez ten plan nie zdążę na pniewy BP prawdopodobnie... bede się starał ale nie na wariata.. najwyżej dojadę po ciemku... lub z rana pozdr do zobaczonka
Krystian +++ 530 705 100
Czasami mi się wydaje, że ten kraj jest chory psychicznie.
Autor: Wisława Szymborska