hehehhehe nie wpadłem na tona drugim otwarte wlazy, jak my bylismy to zabili gwozdziami

chodzi mi o ruską gwiazdę - wygląda jakby była wytarta/zamalowana obecnie...
hehehhehe nie wpadłem na tona drugim otwarte wlazy, jak my bylismy to zabili gwozdziami
a ja zauważyłem że Hubi podszczypujesz w każdym możliwym temacierafbor1973, ja tylko zauważyłem, że masz strasznie monotematyczne zdjęciatakie masz córy wyrośnięte?
iiitama ja zauważyłem że Hubi podszczypujesz w każdym możliwym temacie![]()
Nie... no, moja żona jest tolerancyjna, ale to by chyba nie przeszło raczejczy koleżanki z pracy wozi
Fajnie, ze sie komus podobala akcja z wielbladami tez^^. Awatarek juz gotowy, juz przy ogladaniu mialam oko na to zdjecie, ale odwlekalam wciaz zamieszczenie go, takze dzieki za natchnienie hihi.Dobry ten filmik z tymi wielbłądami![]()
po prostu nigdy nie widziała takiego stworzenia więc najpierw językiem czy nie kopie a później za gardło
No i nieźle auto ubrudzonewygląda OSTRO idealne na ikonkę.
p.s.
A co do zderzaka to do lakiernika te zaczepu to jakoś przykręci i dopasuje, a tą starą dziurę zaszpachluje trochę wyprawek i w 200zł powinniście się zmieścićtylko lepiej najpierw trochę podzwonić bo cena usług głównie w dużych miastach KOSMOS różnica 1000%.
Trzeba przyznać, napisałbym tak pierwszy ale po co wychodzić na chamaJa pitole,ale żeś się Misiu roztył
Gdzie sie włóczysz...? W Głogowie byłem...kawę miałeś robićTrzeba przyznać, napisałbym tak pierwszy ale po co wychodzić na chamaJa pitole,ale żeś się Misiu roztył